Must have …

seat-service-app

Ga naar iTunes of Android Market om de SEAT Service App te downloaden voor je smartphone of tablet. Dan heb je alles bij de hand voor een zorgeloze reis naar de zon!


De handige SEAT Service App is speciaal ontwikkeld voor onze SEAT-rijders. Met deze App kan thuis, maar ook op vakantie het voorgeprogrammeerde eerste-hulp-nummer van SEAT worden gebeld en is de dichtstbijzijnde dealer snel gelokaliseerd.

Ook heel handig: de doe-het-zelf tips (het wisselen van wielen en het bijvullen van vloeistoffen), tien autoproblemen in vijf talen, het stappenplan bij schade – wat moet er gebeuren plus de mogelijkheid om een online schadeformulier in te vullen en te verzenden – én een overzicht van de belangrijkste lampjes op het dashboard. Hoe gemakkelijk is dat!

Nog een slimme voor als je weer wat dichter bij huis bent, is de geïntegreerde werkplaatsplanner om snel een serviceafspraak bij je eigen SEAT-dealer te maken. Kortom, vergeet vooral niet om deze SEAT Service App te downloaden. Veel plezier ermee en alvast een goede reis!

Wat kun je precies met de SEAT Service App:

– Dashboard: Overzicht van de belangrijkste (waarschuwings)lampjes in je dashboard. Met uitleg over wat het lampje betekent, wat te doen als het brandt en of je wel of niet verder kunt rijden.

– Werkplaatsafspraak:
Je kunt zelf online een werkplaatsafspraak inplannen voor je SEAT. Snel, gemakkelijk en direct in de planning van je SEAT-dealer.

– Doe het zelf: Handige tips over wat je zelf kunt doen bij pech onderweg, zoals het wisselen van een wiel of het bijvullen van je ruitensproeiervloeistof en motorolie.

– Dealerlocator: Snel de dichtstbijzijnde SEAT-dealer vinden op basis van de plaats waar je je op dat moment bevindt. Ook via het ingeven van een postcode of plaats, krijg je een dealerlijst met de dichtstbijzijnde SEAT-dealers. Met één druk op de knop verschijnt de route naar deze dealer of kun je direct contact opnemen.

– Mobiliteitsservice: Bel bij pech onderweg of schade in Nederland én in het buitenland direct het SEAT Mobiliteitsservicenummer.

– Vertaling: We hebben de meest voorkomende autoproblemen onderweg vertaald in vijf talen: Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans. Reuze handig.

– Schademelding: Als je een aanrijding hebt gehad, kunt je hier direct jouw schadeformulier en dat van de tegenpartij invullen. Een deukje opgelopen bij het parkeren of een ster in je voorruit? Met de SEAT Service App kun je direct een afspraak voor schadeherstel inplannen bij je SEAT-dealer.

 

bluetooth multimedia