Officieel SEAT, Volkswagen Service en Bosch Car Service Dealer
 • Mike Zoombelt

  De werkplaats is z’n tweede huis. Onderhoudsbeurten, reparaties, trekhaken monteren voor Mike geen probleem. Werkt snel en vakkundig aan uw auto en geniet van het sleutelen met z’n collega’s

 • Freddy Mijnheer

  Stuurt onze monteurs aan. Zorgt dat iedereen op tijd klaar is met zijn opdracht. Sleutelt zelf ook graag mee. Heeft graag persoonlijk contact met de klant om de werkplaats een ‘gezicht’ te geven. Doet alles om u tevreden op weg te laten gaan.

 • Albert Knol

  Vanaf 1988 werkzaam bij autobedrijf Jan Kok. Begonnen als monteur en nu werkzaam als after sales manager verantwoordelijk voor receptie, magazijn en werkplaats. Kent alle klanten en stopt veel energie in het vergroten van ons netwerk.

 • Kees Fredriks

  Magazijnbeheerder en (gediplomeerd) service adviseur bij de receptie. Bestelt onderdelen, accessoires en allerhande zaken rondom uw auto. Vraagbaak voor onze monteurs en een klant even op weg helpen is ook geen probleem.

 • Robert van Dam

  Magazijnbeheerder en onze specialist in ICT vraagstukken. Bestelt wat u nodig heeft en door zijn jarenlange ervaring en opgebouwde kennis is één woord vaak genoeg. ‘In één keer goed’ is dan ook zijn motto.

 • Jasper Logterman

  Eerste monteur Jasper is nu in opleiding voor Technisch Specialist. Wil alles leren van de elektronica in uw auto. De meest bekwame monteur worden is zijn doelstelling. Sleutelen zit in de familie en Jasper wil daarin graag de beste zijn.

 • Klaas Lindeboom

  Technisch specialist in de werkplaats. Heeft veel kennis opgedaan en lost dan ook alle technisch complexere zaken op voor u. Zijn kennis deelt hij graag met collega’s. Neemt de tijd voor het luisteren naar u probleem om zo tot een juiste oplossing te komen.

 • Johan van der Horst

  Verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. Adviseert u daarnaast graag omtrent de aanschaf van uw nieuwe auto. Is voornamelijk bezig met het adviseren van bedrijven wat betreft hun wagenpark. Het vinden van oplossingen is zijn grootste uitdaging.

 • Jan Kok

  Eigenaar/verkoop, vanaf 1985 actief met het merk SEAT. Is vaak te vinden in de showroom om het enthousiasme over het merk SEAT te delen met de bezoekers. Naast nieuwe auto’s veel passie voor klassiekers.

 • Thomas Rooseboom de Vries

  Thomas is eerste monteur en gaat nu verder voor APK keurmeester. Heeft altijd een glimlach op z’n werk en sleutelt met veel plezier. Is al vanaf z’n jonge kinderjaren bezig met auto’s. Heeft ook een oogje op klassiekers en houdt van deze eenvoudige techniek.

 • Roelinde Muis

  Om alles netjes te houden wordt drie keer in de week alles grondig schoongemaakt. Een eerste indruk maak je immers maar één keer. Roelinde kent de kneepjes van het vak en stralend laat ze alles achter.

 • Corrie Bakhuis

  Een correcte administratie is van groot belang. Samen met onze (externe) accountant zorgt zij voor de juiste overzichten. Naast de administratie hecht Corrie veel belang aan de aankleding van onze showroom. Verschillen in seizoen zullen u hierdoor niet ontgaan.

 • Rens Borger

  Rens is in opleiding voor auto monteur. Hij werkt 4 dagen bij ons en gaat 1 dag in de week naar school. Sleutelt graag aan auto’s en brommers en voelt zich helemaal thuis in onze werkplaats. Hij let goed op wat er gebeurt zodat hij snel de techniek beheerst.

 • Ekky Eilander

  Het gezicht aan onze balie als service adviseur. Handelt voor klanten alle gebeurtenissen af die te maken hebben met het onderhouden van uw auto. Is specialist in garantie afhandeling en vindt het leuk om het u naar de zin te maken.

 • Hermen Welink

  Passie voor auto’s heeft ervoor gezorgd dat Hermen klanten helpt met de aankoop van hun nieuwe auto. Heeft een voorliefde voor sportieve auto’s en ziet de showroom als zijn tweede thuis. Hermen wil graag kennis met u maken en zijn passie delen.