Welkom op onze SEAT Leon SC pagina

1920_seatleonsc3

De vernieuwde SEAT Leon…  Als jij zover bent!

De SEAT Leon SC 3-deurs is de ultieme auto waar strak design en sportief rijden elkaar ontmoeten. Deze wendbare, behendige telg uit de SEAT familie geeft je door zijn kracht en coördinatie een grotere dynamische rijervaring. Door het onderscheidende design zijn de deuren niet alleen groot, de achterruit ligt vlakker in de carrosserie waardoor de uitstraling van de auto direct een stuk dynamischer is. Onze temperamentvolle 3-deurs past dan ook perfect bij jouw lifestyle én rijstijl. Door de keuze uit vijf uitvoeringen van de SEAT Leon SC, is er altijd wel eentje die aansluit op jouw sportieve wensen.

Met een fris uiterlijk en scherpe lijnen heeft de SEAT Leon een subtiele make-over gekregen. Jong en modern, terwijl het wel een echte Leon blijft. Kijk bijvoorbeeld eens naar de strak vormgegeven Full-LED koplampen en mistlampen, waardoor je ook in het donker altijd zal opvallen. Daarnaast komt de vernieuwde SEAT Leon ook met nieuwe kleuren. De verschillende uitvoeringen zorgen er voor dat er altijd een Leon is die bij jou past. Wat dacht je van de sportieve FR Business Intense?

De nieuwe SEAT Leon is:

Intenser :: Dankzij de geperfectioneerde geluidsisolatie kun je nog beter genieten van je eigen muziek via Media System Navi.

Scherper :: Een scherper design, een opgewaardeerd in- en exterieur, mooiere materialen, nieuwe kleuren, nieuwe wielen en nieuwe bekledingen. Want het oog wil ook wat.

Slimmer :: De vernieuwde SEAT Leon is uitgerust met technische innovaties zoals Keyless Entry/Go, Draadloze telefoonlader, Traffic jam assist, Voetgangersherkenning en Full-LED koplampen.

Klik hier voor de prijslijst en de brochure van het facelift model SEAT Leon.

De SEAT Leon is ook te bestellen met een vaste maandprijs in de vorm van een abonnement.

Zelf een SEAT Leon samenstellen? Maak gebruik van de configurator.

Alvast even een virtuele testrit…

Wilt u meer informatie over de SEAT Leon SC ?  Bel ons op 038-4657000 of stel u vraag via mail. Wij zien u graag persoonlijk in onze showroom aan de Marsweg 61 in Zwolle.

seatleon4-3