Welkom op onze SEAT Toledo pagina

Toledo Gallery 2

Boordevol innovaties

Waar hij ook komt, de nieuwe SEAT Toledo trekt overal bewonderende blikken. Hij heeft meer beenruimte achterin en een grotere kofferbak. De DSG-versnellingsbak schakelt vloeiender dan ooit en levert geweldige prestaties met een uitzonderlijk lage uitstoot. De nieuwe Toledo is verbluffend. Maar wat hem pas echt onderscheidt is zijn passie.

De nieuwe SEAT Toledo is een echte eyeopener. Hij combineert de subtiele elegante stijl van een coupé met de praktische veelzijdigheid van een stationwagon en heeft daarmee alles wat je van een familieauto verwacht. De achterkant is een verhaal apart. Hier vind je een royale kofferbak met meer dan 550 liter bagageruimte. En omdat hij opent als een hatchback, is het een van de meest toegankelijke, maar ook aantrekkelijke coupés op de weg.
Bij de nieuwe SEAT Toledo draait het niet alleen maar om stijl, het is ook een degelijke auto. Met de 7-traps DSG-versnellingsbak, schakelt hij moeiteloos en vloeiend en lijkt hij over de weg te vliegen. De nieuwe Toledo is zuiniger dan ooit, dankzij onze Ecomotive motoren die minder brandstof verbruiken en de uitstoot terugbrengen tot slechts 104 g/km. Met onze reeks van TSI- en TDI-motoren, hadden we maar een doel voor ogen: de meest betrouwbare motoren op de weg creëren. Natuurlijk, ze zijn krachtig, genereren tot 122 pk, maar het belangrijkste is uiteraard de manier waarop je ergens komt en niet hoe snel.

Klik hier voor de prijslijst en de brochure van de Toledo.

De SEAT Toledo is ook te bestellen in de SEAT Private Lease met een vaste maandprijs.

Zelf een Toledo samenstellen? Maak gebruik van de configurator.

Wilt u meer informatie over de SEAT Toledo ! Bel ons op 038-4657000 of stel u vraag via mail. Wij zien u graag persoonlijk in onze showroom aan de Marsweg 61 in Zwolle.

Toledo Gallery 1