Start acties nieuw SEAT 2018

Nu de temperaturen weer stijgen zorgen wij ervoor dat u als klant ook weer extra voordeel kunt halen uit ons complete SEAT gamma.

De volgende acties gelden voor SEAT bij Autobedrijf Jan Kok in Zwolle:

Op de SEAT Mii is er extra voordeel te behalen (tot 810 euro) op de Style, Sport en FR Intense uitvoeringen. Leuke extra’s als: Mistlampen, Airco, You&Mi Music voor zeer scherpe actietarieven. SEAT Private Lease kan vanaf 225 euro per maand. Mocht u niet gebruik willen maken van SEAT Private Lease en de SEAT Mii willen kopen dan geldt er een extra hoge inruilpremie van 500 euro op uw huidige auto.

Bij de SEAT Ibiza kan het Business Intense voordeel oplopen tot 1.345 euro. Hiervoor krijgt u extra’s als: Navigatie, Camera, Adaptive cruise control, Chromen raamlijsten en nog meer voor een uiterst scherpe meerprijs. Daarnaast heeft de SEAT Ibiza een extra verlaagd (2018) tarief voor de SEAT Private Lease vanaf 249 euro / per maand. U betaald dan alleen de brandstof en de rest zit in één vaste maandprijs. Vanaf 309 euro per maand rijdt u in een SEAT Ibiza met het complete Business Intense pakket. Voor de klanten die niet kiezen voor SEAT Private Lease geldt er een extra hoge inruilpremie van 500 euro als u uw auto inruilt.

De nieuwe SEAT Arona is nu ook te bestellen in de reguliere uitvoeringen. Hierbij zijn er 4 nieuwe kleuren (midnight black, nevada white, urban silver en mystery bluy) beschikbaar. Daarnaast staan er nog enkele Launch Editions (introductiemodellen) op voorraad waarbij veel extra’s standaard zitten inbegrepen bij de speciale ‘Launch Edition’ prijs. Op de nu te bestellen reguliere modellen van de SEAT Arona starten we direct met 3 aantrekkelijke actiepakketten; upgrade professional 1, 2 en 3. De SEAT Arona start in de SEAT Private Lease met 319 euro per maand all in (excl. brandstof). De Launch Editions start met 359 euro per maand.

Op onze SEAT Ateca vindt per nu de uitbreiding plaats van het leveringsprogramma naar de Ateca Business Intense uitvoeringen. Op de Style Business Intense uitvoeringen loopt het voordeel op tot 2.220 euro met het Upgrade professional 2 pakket standaard. Bij de Xcellence en FR Business Intense modellen loopt u voordeel op tot 3.210 euro met standaard het Upgrade professional Plus pakket. Super veel extra’s voor een lage meerprijs. Extra’s als: Navigatie, Full LED verlichting, automatisch inparkeren, DAB+ radio, camera enz. maken dan deel uit van de standaarduitrusting van uw nieuwe SEAT Ateca. Let op dat u niet vergeet mee te bestellen de zogenaamde Virtual Cockpit (2 en 3D weergave) deze nieuwe feature is beschikbaar vanaf nu voor slechts 400 euro meerprijs. Wilt u de SEAT Ateca voor een vast maanbedrag dan kan dat vanaf 439 euro per maand.

De SEAT Leon heeft op de Business Intense modellen voordeel te bieden tot 1.990 euro. Hiervoor krijgt u extra’s als: Media Systeem Navi met 8 inch touchscreen, parkeersensoren voor en achter, DAB+ radio, Keyless entry/go, Connected car en vele andere leuke extra’s voor een kleine meerprijs. In de SEAT Private Lease rijdt u vanaf 409 euro per maand in een complete SEAT Leon Style Business Intense uitvoering. Mocht u niet kiezen voor SEAT Private Lease en u ruilt uw huidige auto in dan betalen wij u een extra hoge inruilpremie van 500 euro.

Zoekt u een 7 zitter dan bent u met onze SEAT Alhambra aan het juiste adres. Deze ruime familie auto biedt u voordeel tot 2.405 euro op de Business Intense pakketten. Ruilt u een auto in dan geldt er een extra hoge inruilpremie op de SEAT Alhambra van 1.000 euro.

Het aantal uit te keren inruilpremies zijn gemaximeerd dus onder voorbehoudt beschikbaar.

Bovenstaande willen wij u graag toelichten in onze showroom. Mocht u vast wat meer informatie nodig hebben dan kunt u ons mailen of bellen op 038-4657000 met al u vragen.

Onze contactpersonen in de verkoop zijn: Jan Kok, Hermen Welink of Johan van der Horst.

Welkom!

Jan Kok logo rood (3)