Auto kopen tijdens lockdown

Update vanaf 3 maart.

Op afspraak is onze showroom weer geopend vanaf 3 maart.  Minimaal 4 uur van tevoren aanmelden en minimaal 10 minuten afspraak.

Wij zijn open.

Tot en met 1 maart 2021 is onze online showroom geopend voor verkoop aan particulieren.

Wat betekent dat concreet?

Wij adverteren met onze occasions op verschillende portals als: autotrack, gaspedaal en viabovag. Daarnaast staan alle occasions ook op onze eigen occasionpagina.

Onze verkopers zijn tijdens onze openingstijden aanwezig op de zaak en zullen al je vragen telefonisch, email of via whatsapp zo snel mogelijk beantwoorden.

Offerte

Je kunt een offerte opvragen van je favoriete auto met eventuele inruil. Hiervoor zullen wij een aantal foto’s van je huidige auto opvragen en wat aanvullende gegevens vragen over de staat van je auto.

Proefrit

Een proefrit maken? Geen probleem. Wij zorgen dat de auto beschikbaar komt voor een proefrit op gewenste locatie.

Zakelijke klanten blijven welkom in de showroom

Voor alle zakelijke aankopen geldt dat wij een afspraak mogen maken in onze showroom. Er zijn geen andere bezoekers en een proefrit is mogelijk.

Aflevering

De aflevering van de gekochte auto kan op gewenste locatie. De eventuele inruilauto kunnen wij dan weer meenemen. De afwikkeling; tenaamstelling, aanmelden verzekering, vrijwaren inruilauto en betaling kan op dat moment direct online geregeld worden.

Naleving voorschriften

Voor bezoekers van onze werkplaats geldt in alle gevallen de hygiënevoorschriften van het RIVM. Onze bezoekers wordt gevraagd een mondkapje te dragen, de 1,5 meter afstand regel in acht te nemen en gebruik te maken van de aangeboden ontsmettingsmiddelen. Wij desinfecteren je autosleutels, versnellingspook, stuur en handgrepen bij de overdracht.

Blijf gezond!

Het Jan Kok Team.