Gewoon een Golf maar dan elektrisch

Uit voorraad leverbaar Volkswagen e-Golf met flink voordeel!

Profiteer van de tijdelijke belastingvoordelen op elektrisch rijden.

Waarom zou je kiezen voor elektrisch rijden?

Wij hebben 5 redenen op een rijtje gezet om het je makkelijker te maken:

Het is gewoon een Golf, maar dan elektrisch

De Volkswagen e-Golf is ideaal om de elektrische overstap mee te maken. De elektrische aandrijving is verpakt in de herkenbare, betrouwbare vorm van een gewone Volkswagen Golf. Een slimme zet want al voor het instappen ben je verzekerd van kwaliteit. Vervolgens is het genieten van een uiterst comfortabele rijervaring. Schakelen gaat automatisch en de stille aandrijving met adaptive cruise control maakt hem ook als gezinsauto zeer geschikt. En wie beweert nog dat elektrisch rijden saai is? De elektromotor presteert beter dan de gemiddelde benzine Golf en geeft je direct beschikking over al het vermogen, zodat je razendsnel kunt optrekken.

Je betaalt slechts 4% bijtelling

De Nederlandse overheid hanteert allerlei fiscale voordelen voor elektrisch rijden en met de Volkswagen e-Golf profiteer je hier optimaal van. De e-Golf komt in aanmerking voor de lage 4 procent bijtelling over de gehele cataloguswaarde. Dat is een netto bijtelling vanaf slechts 50 euro per maand! Tevens zijn elektrische auto’s vrijgesteld van BPM en hoef je geen wegenbelasting te betalen. We vertellen je graag wat je met een e-Golf kunt besparen ten opzichte van een reguliere benzine- of diesel Golf.

Altijd voldoende actieradius

De Volkswagen e-Golf heeft een mooie balans gevonden in zijn actieradius. Op een volle acculading is een WLTP-range mogelijk van 230 kilometer. Met de regeneratieve remfunctie en ecostand kun je in het stadsverkeer of de file weer wat kilometers terugwinnen. Het opladen van de accu is net zo eenvoudig als tanken en kun je managen met de ‘We Connect’ app op je smartphone. Voorverwarming via de app is ook mogelijk zodat je warm en met een volle accu vertrekt.

Altijd een rijke uitrusting

De e-Golf is standaard uitgerust met heel veel luxe. Adaptive Cruise Control, maar ook het uitgebreide ‘Discover Pro’ infotainmentsysteem met gebarenherkenning behoren gewoon tot de standaard. Het exterieur is minstens zo indrukwekkend dankzij de LED verlichting aan de voor- en achterkant. De parkeersensoren met achteruitrijcamera beschermen de e-Golf optimaal en maken de uitrusting compleet.

Supersnel laden

Als de accu van de e-Golf leeg is, dan kan je binnen de kortste keren weer de weg op. Aan een laadpunt, thuis, op kantoor of openbaar, is de e-Golf na 5,5 uur weer volledig opgeladen. Ben je onderweg? Dan kan je via snelladen de e-Golf in 45 minuten tot 80% opladen

Op voorraad

Op dit moment hebben wij een aantal jong gebruikte Volkswagen e-Golf’s staan met flink voordeel t.o.v. de nieuwprijs. Weinig kilometers, luxe uitgevoerd en in nieuwstaat met slechts 4 % bijtelling (vanaf 50 euro per maand).

Volkswagen e-Golf in Oryx white metallic

Ervaren hoe een Volkswagen Golf,  maar dan elektrisch rijdt? Bel Jan, Frank of Johan voor een afspraak.

Autobedrijf Jan Kok :: Officieel Volkswagen-/, SEAT-/ en Bosch Car Service dealer Zwolle!