Welkom op onze SEAT Alhambra pagina

Alhambra Gallery 6Ruimtelijke innovaties

Noem hem je eigen ruimteschip, balzaal of privé lounge met het beste uitzicht. Hier krijgt veelzijdigheid een nieuwe betekenis. Maak kennis met de SEAT Alhambra, de meest volledige, up-to-date MPV voor het moderne gezin.

De SEAT Alhambra biedt veel meer dan alleen maar véél ruimte voor al je hobby’s. Zijn innovatieve veelzijdigheid past net zo goed bij je drukke familiebestaan als bij de wensen van een kilometer-vretende zakelijke rijder. En net als bij iedere SEAT gaat het sportieve karakter hand in hand met oneindig veel rijplezier en een hoge mate van gebruiksgemak. De perfecte kompaan voor een actieve levenstijl.

De SEAT Alhambra toont zijn dynamische karakter met zijn ontwerp. De brede, strakke proporties, de gestrekte lijnen en karakteristieke spatborden geven hem een krachtig en sportief uiterlijk, iets wat je niet vaak ziet in het MPV-segment.
Met zijn pijlvormige motorkap, karakteristieke grille en opvallende bumpers voortkomend uit het ‘Arrow design’ is de SEAT Alhambra duidelijk een echte SEAT. Het slanke ontwerp van de zijkanten is een toonbeeld van technische precisie, met perfect geintegreerde schuifdeuren. De gespierde achterspoiler op het dak, de laag doorlopende achterklep en de brede achterlichtclusters domineren het achteraanzicht.

Klik hier voor de prijslijst en de brochure van de Alhambra.

Zelf een Alhambra samenstellen? Maak gebruik van de configurator.

Wilt u meer informatie over de SEAT Alhambra ? Bel ons op 038-4657000 of stel u vraag via mail. Wij zien u graag persoonlijk in onze showroom aan de Marsweg 61 in Zwolle.

Disclaimer: Alle onze aanbiedingen en acties SEAT nieuw komen tot stand in samenwerking met Pouw Automotive.

Alhambra Gallery 3