Met een specialist onder je bedrijfswagen staat je bedrijf nooit lang stil.

Tijd is geld. Daarom is het goed om je bedrijfswagen te laten onderhouden door onze goed getrainde monteurs. Hun kennen je bedrijfswagen als geen ander en beschikken over professionele apparatuur. Dankzij jarenlange ervaring en scholing is hij bovendien erg deskundig. Dit alles zorgt ervoor dat onze monteurs efficiënt kunnen werken, waarmee jij tijd en daarmee kosten bespaart.

Vaste onderhoudsprijzen

Wie kiest voor een Volkswagen bedrijfswagen kiest voor zekerheid. En wie kiest voor onderhoud bij Autobedrijf Jan Kok heeft altijd de zekerheid van perfecte service. Vakmensen die je Volkswagen bedrijfswagen door en door kennen en ervoor zorgen dat jij onder alle omstandigheden, blind kunt vertrouwen op je bedrijfswagen.

Waarom een Long Life onderhoudsbeurt?

Als je een Volkswagen bedrijfswagen hebt die via een servicemelding op je dashboard aangeeft of je Volkswagen onderhoud nodig heeft, dan hoef je niet elk jaar een onderhoudsbeurt te plannen. Je boordcomputer bepaalt op basis van je rijgedrag het optimale onderhoudsmoment. Zo ben je er zeker van dat jij het maximale uit je Volkswagen bedrijfswagen haalt en er onderhoud plaatsvindt als het echt nodig is.

Wanneer heeft je Volkswagen bedrijfswagen onderhoud nodig?

Bij maximaal 40.000 kilometer of na twee jaar, afhankelijk van wat jij als het eerste bereikt.

Wat wordt er gedaan?

Wat wij doen tijdens deze beurt hangt af van het model, het aantal gereden kilometers, de leeftijd van je Volkswagen Bedrijfswagen en je rijstijl. Wat wij in ieder geval doen tijdens de Long Life onderhoudsbeurt:

• Controle van alle vitale onderdelen en functies van de auto, zoals banden, uitlaat, accu en remmen
• Lampen bijstellen
• Vloeistoffen bijvullen
• Filters vervangen
• Nieuwe long life olie en oliefilter
• Motorafstellingen checken en eventueel bijstellen
• Controle accu, uitlaatsysteem, ophanging, schokdempers, koelsysteem, V-snaar/multiriem en distributieriem
• Scharnieren en sloten smeren

Wat kost het?

Voor de meeste modellen hebben wij vaste lage prijzen voor deze onderhoudsbeurt, zodat je weet waar jij aan toe bent. Maar gemiddeld altijd zo’n 10 % goedkoper dan het standaard dealertarief. Bijkomende kosten hangen af van de kilometerstand en de leeftijd van je Volkswagen bedrijfswagen. Deze kosten worden apart berekend. In overleg met jou bepalen wij dan wanneer bijvoorbeeld de bougies of distributieriem mogen worden vervangen dit met inachtneming van de fabrieksvoorschriften. Zo blijft je Volkswagen bedrijfswagen in topconditie.

Altijd inclusief:

Met behoud van fabrieksgarantie

Haal en breng service in Zwolle en omgeving (Ø 20 km.)

Wassen buitenkant en stofzuigen binnenkant

Vervangende personenauto of bedrijfswagen voor scherpe prijs

Pechhulp tegen geringe meerprijs evt. inclusief buitenland dekking

Voor als je wilt wachten is er Wifi in wachtruimte waar jij kunt doorwerken of even ontspannen

en natuurlijk… een heerlijk kopje koffie, thee, chocolade, gekoeld water of in de zomer een frisdrankje

Afspraak maken?

Contact leggen kan door te bellen (038-4657000) of te Whatsappen  (06-51 79 14 43). Zelf inplannen van je onderhoud in onze online werkplaatsplanner? Net zo gemakkelijk.

Welkom!

Autobedrijf Jan Kok BV :: Officieel SEAT-/, Volkswagen-/ en Bosch Car Service dealer Zwolle!