Onze SEAT webshop

Originele SEAT Artikelen

Bestel SEAT accessoires bij je officiële SEAT dealer. Hoge kwaliteit, goede pasvorm, uitstekende garantie en via onze website altijd voor de scherpste prijs.

Een SEAT is er in vele uitvoeringen. Wil je jouw SEAT nog persoonlijker en comfortabeler maken, dan is er een uitgebreid assortiment accessoires beschikbaar. Denk hierbij aan spoilers en velgen om je SEAT nog sportiever te maken, kinderzitjes en onderhoudsproducten voor je veiligheid en die van de inzittenden en allesdragers en trekhaken om je bagage eenvoudig te vervoeren. Mattenset in stof of rubber om je auto te verfraaien en/of te beschermen. Deze accessoires kun je achteraf, zelfs na het kopen van de auto, nog toevoegen. En wist je dat dit bij lease auto’s ook heel gunstig is voor de bijtelling?

Interesse in een artikel

Kijk op onze webshop en bestel vandaag nog je SEAT accessoires online en betalen doe je éénvoudig met iDeal.

Vragen over een product

Heb je een vraag over levertijd, bestelproces of over een specifiek SEAT accessoire?  Stuur dan een mail of bel met onze magazijn-medewerker. Bereikbaar maandag – vrijdag 08:00 – 17:00 uur. Onze contactpersonen in het magazijn zijn: Robert van Dam of Kees Fredriks.

Welkom!

Autobedrijf Jan Kok BV :: Officieel SEAT-/, Volkswagen-/ en Bosch Car Service dealer Zwolle!