Onderhoud, reparatie of APK keuring  :: Goed onderhoud daar staan wij voor!

Onze werkplaats verzorgt het onderhoud van alle merken auto’s zowel personen als bedrijfswagen.

Wij beschikken over een modern en goed uitgeruste werkplaats.  Naast periodiek onderhoud en de Algemene Periodieke Keuring (APK) aan uw auto verzorgen wij de volgende werkzaamheden:

  • Montage accessoires zoals;  navigatiesysteem, trekhaak, armsteun en bijvoorbeeld uw nieuwe bluetooth carkit.
  • ‘Klaar terwijl u wacht service’ voor klein onderhoud zoals; bandenreparatie, accu vervangen, uitlaatreparatie- of vervanging.  Alles wat niet op zich kan laten wachten.
  • Voorruitreparatie en vervanging
  • Schade taxatie en reparatie aan uw auto, we zijn erkend schadehersteller (Schadegarant)
  • Airco check plus onderhoud
  • Zomer- en winter check
  • Winterbanden; levering, montage en opslag
  • Aankoopkeuring

Onze monteurs hebben ruime ervaring in het repareren en onderhouden van uw auto. De werkplaats is ruim opgezet en makkelijk toegankelijk.  Wij overleggen vooraf altijd met u over de kosten. Zodat u weet waar u aan toe bent. Een vrijblijvende prijsopgave is dan ook geen probleem.

Of het nu gaat om een mechanisch mankement of een elektronische storing, beiden kunnen wij voor uw oplossen. Het begint meestal met een lampje dat gaat branden op het dashboard. Hiervoor hebben wij voor alle merken auto’s de juiste apparatuur in huis. Het storingsgebied kan zo snel gelokaliseerd worden en uw klacht verholpen.

Voor al uw onderhoud en reparaties geven wij vooraf een prijs. U bepaalt zelf of wij deze werkzaamheden uit mogen voeren. Niet dringende zaken die wij tegenkomen tijdens het onderhoud worden duidelijk op de factuur gemeld als opmerking, zodat u altijd weet wat de staat van uw auto is en wat u aan eventuele reparaties voor de toekomst mag verwachten.

Op al onze reparaties zijn de BOVAG voorwaarden van toepassing. Zo krijgt u altijd 6 maanden garantie op onderhoud en reparatie.

Bel 038-4657000 of maak direct een afspraak online.

 

SEAT rijders bieden wij een “Drive in” abonnement aan. Dit kan ook voor andere merken met de zogenaamde “Bosch Car Service gemak kaart”.

SEAT-Drive-In-thumb-1

Drive In abonnement

Een lampje vervangen, olie bijvullen: het zijn geen grote klussen, maar je moet er maar net de tijd of de handigheid voor hebben. Terwijl je natuurlijk wel mobiel wilt blijven. Daarom is er nu SEAT Drive In, een handig serviceabonnement (€ 59,- euro per jaar)waarmee je voor de APK en kleine klussen aan je auto gewoon even bij ons langs rijdt. Hier zijn dan geen kosten meer aan verbonden. Ook inbegrepen GRATIS winter en zomercheck.

 

 

Graag meer willen weten over?

In onderstaande filmpjes geven wij u een korte uitleg over verschillende reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan uw auto.

Ruitschade

 

   Ruitreparatie

Je ruiten zijn van levensbelang. De ruiten van je auto vormen een essentieel onderdeel van de beschermende kooiconstructie. Laat schade aan een autoruit daarom zo snel mogelijk repareren.

 

 

ruitenservice

 

   Ruitenwissers

Als u goed voorbereid op weg wilt dan heeft u optimaal zicht nodig. De ruitenwissers spelen daarbij een cruciale rol.

 

 

onderhoud - kopie

 

   Onderhoud

Regelmatig onderhoud is zeer belangrijk voor uw SEAT. Wij kennen daarvoor vaste lage prijzen en na onderhoud heeft uw auto recht op gratis SEAT pechhulp tot de volgende onderhoudsbeurt (volgens fabrieksschema).

 

 

distributieriem - kopie

 

   Distributieriem

De distributieriem is een cruciaal onderdeel van de motor dat intensief wordt gebruikt en onderhevig is aan slijtage. Daarom is het belangrijk deze periodiek te laten vervangen.

 

 

airco - kopie

   

   Airco onderhoud

Jaarlijks verliest je airco circa 10-20% van het (zeer vluchtige) koudemiddel, waardoor de koelcapaciteit van je airco afneemt. Doe een aircocheck!                   

 

 

IB 148kopie-01 - kopie

 

    Winterbanden

Winterbanden zijn vanaf tempraturen onder de 7 graden boven nul aantoonbaar veiliger dan zomerbanden doordat ze zorgen voor meer grip, een kortere remweg en een betere wegligging.

 

 

ABS - kopie

 

   Remsysteem

Alle onderdelen van het remsysteem moeten 100% in orde zijn om altijd een goede remwerking te garanderen.

 

 

Wilt u onderhoud en/of reparaties plannen dan staan wij graag voor u klaar; onze werkplaats is de hele week open van 08:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 12:00 uur.

Maak een afspraak met onze receptie op 038-4657000 of plan direct uw afspraak online.

Ekky Eilander Service Adviseur

Ekky Eilander
Service Adviseur

Albert Knol After Sales Manager

Albert Knol
Service Manager

Kees Fredriks Magazijn / Service Adviseur

Kees Fredriks
Magazijn / Service Adviseur