Onderhoud, reparatie of APK keuring  :: Goed onderhoud daar staan wij voor!

Onze werkplaats verzorgt het onderhoud van alle merken auto’s zowel personen-/ als bedrijfswagens.

Autobedrijf Jan Kok is officieel SEAT-/, Volkswagen-/ en Bosch Car Service dealer in Zwolle. Met ons officiële Volkswagen-/ en SEAT Service dealerschap verzorgen wij naast het onderhoud en reparatie ook alle garantiewerkzaamheden van deze 2 merken.

Wij beschikken over een modern en goed uitgeruste werkplaats.  Naast periodiek onderhoud en de Algemene Periodieke Keuring (APK) aan je auto verzorgen wij de volgende werkzaamheden:

  • Montage accessoires
  • Express service; klaar terwijl je wacht
  • Voorruitreparatie
  • Erkend schadehersteller (Schadegarant)
  • Airco onderhoud
  • Winter-/ en 4 seizoensbanden
  • Laadstation

Met verstand van hun vak

Onze monteurs hebben ruime ervaring in het repareren en onderhouden van je auto. De werkplaats is ruim opgezet en makkelijk toegankelijk.  Wij overleggen vooraf altijd met jou over de kosten. Zodat je weet waar jij aan toe bent.

Of het nu gaat om een technisch mankement of een elektronische storing, beiden kunnen wij voor je oplossen. Het begint meestal met een lampje dat gaat branden op het dashboard. Hiervoor hebben wij voor alle merken auto’s de juiste apparatuur in huis. Het storingsgebied kan zo snel gelokaliseerd worden en je klacht verholpen.

Op al onze reparaties zijn de BOVAG voorwaarden van toepassing. Zo krijg je minimaal 6 maanden garantie op onderhoud en reparatie. Bij onze 2 service merken gaan wij nog een stap verder; bij Volkswagen geven wij 2 jaar garantie op gerepareerde werkzaamheden en bij SEAT zelfs 4 jaar (uitzondering slijtagedelen).

Afspraak maken?

Contact leggen kan door te bellen (038-4657000) of te Whatsappen  (06-86 88 43 59). Zelf inplannen van je onderhoud in onze online werkplaatsplanner? Net zo gemakkelijk.

Welkom!

Autobedrijf Jan Kok BV :: Officieel SEAT-/, Volkswagen-/ en Bosch Car Service dealer Zwolle!