Bosch Car Service Jan Kok

Intro

Autobedrijf Jan Kok is een Bosch Car Service en BOVAG gecertificeerd autobedrijf. Ons bedrijf is gestart in 1985 met het SEAT dealerschap. Daarnaast zijn wij vanaf 2006 ook officieel Bosch Car Service dealer geworden. In 2018 hebben wij onze activiteiten uitgebreid door naast het SEAT Service dealerschap ook het officiële Volkswagen Service dealerschap toe te voegen. Autobedrijf Jan Kok is een familie bedrijf dat 15 medewerkers telt. Naast het verkopen van nieuwe en gebruikte auto’s van het merk Volkswagen en SEAT, doen wij het onderhoud van alle merken auto’s. Dit gebeurt dan onder ons Bosch Car Service label.

Onderhoud van alle merken auto´s

Bosch Car Service is de grootste merk onafhankelijke serviceformule van Nederland. Alle merken auto’s zijn bij ons welkom. Bij Bosch Car Service gebruiken wij een software pakket van Bosch waarin de reparatievoorschriften van alle merken auto’s staan. Zo kunnen wij jouw auto of wagenpark conform de fabrieksvoorschriften onderhouden met behoudt van fabrieksgarantie. Jouw auto is bij ons in goede handen, of het nu gaat om een apk-keuring, een reparatie of regulier onderhoud. Ook voor seizoens-controles kun je bij ons terecht, bijvoorbeeld voordat je op vakantie gaat. Alles voor een verrassend betaalbare prijs.

Alles voor jouw auto

Bij Bosch Car Service doen we alles voor jouw auto; van reparatie en onderhoud tot pechhulp, financiering en autoverzekering. Bij Bosch Car Service is jouw auto daarvoor in betrouwbare, vakkundige handen. Wij vertrouwen op de kennis, ervaring en apparatuur van Bosch. De kwaliteit en betrouwbaarheid die je van Bosch gewend bent, mag je bij ons verwachten. Dat betekent topkwaliteit, service en deskundig advies: alles onder één dak voor uw gemak.

Goed, in wat we doen

Wij helpen dagelijks weer veel mensen op weg. Dat komt onder meer door onze kennis van moderne voertuigtechniek. In iedere auto zit wel een systeem of onderdeel dat ontwikkeld is door Bosch, dus ook in die van jouw. Denk aan ABS, ESP, ruitenwissers, accu’s en verlichting. Dankzij technische trainingen van Bosch kunnen onze monteurs nog beter hun werk doen.

Verrassend betaalbaar

Het is altijd moeilijk om vooraf de kosten van onderhoud en reparatie te bepalen, maar bij Bosch Car Service weet je één ding zeker; je betaalt nooit te veel. Iedere reparatie wordt vooraf met je besproken. Dit maakt Bosch Car Service Jan Kok verrassend betaalbaar.

BOVAG

Op al onze reparaties en uitgevoerd onderhoud geven wij minimaal 6 maanden BOVAG garantie en op veel onderdelen zelfs 2 tot 4 jaar merkgarantie.

Ons doel

Wij willen het jou graag naar de zin maken en onze voldoening is een tevreden klant die graag weer terug komt.

Afspraak maken?

Contact leggen kan door te bellen (038-4657000) of te Whatsappen  (06-86 88 43 59). Zelf inplannen van je onderhoud in onze online werkplaatsplanner? Net zo gemakkelijk.

Welkom!

Autobedrijf Jan Kok BV :: Officieel SEAT-/, Volkswagen-/ en Bosch Car Service dealer Zwolle!