Intro

Autobedrijf Jan Kok is een Bosch Car Service en BOVAG gecertificeerd autobedrijf. Ons bedrijf is gestart in 1985 met het SEAT dealerschap. Daarnaast zijn wij vanaf 2006 ook officieel Bosch Car Service dealer geworden. In 2018 hebben wij onze activiteiten weer uitgebreid door naast het SEAT Service dealerschap ook het officiële Volkswagen Service dealerschap toe te voegen. Autobedrijf Jan Kok is een middelgroot autobedrijf dat 15 medewerkers telt. Naast het verkopen van nieuwe en gebruikte auto’s van het merk SEAT en Volkswagen, doen wij het onderhoud van alle merken auto’s. Dit gebeurt dan onder ons Bosch Car Service label.

Onderhoud van alle merken auto´s

Bosch Car Service is de grootste merk onafhankelijke serviceformule van Nederland. Alle merken zijn welkom. Bij Bosch Car Service gebruiken wij een software pakket van Bosch waarin de reparatievoorschriften van alle merken auto’s staan. Zo kunnen wij uw auto of wagenpark conform de fabrieksvoorschriften onderhouden met behoudt van fabrieksgarantie. Uw auto is bij ons in goede handen, of het nu gaat om een apk-keuring, een reparatie of regulier onderhoud. Ook voor seizoenscontroles kunt u bij ons terecht, bijvoorbeeld voordat u op vakantie gaat. Alles voor een verrassend betaalbare prijs.

Alles voor uw auto

Bij Bosch Car Service doen we alles voor uw auto; van reparatie en onderhoud tot pechhulp, financiering en autoverzekering. Bij Bosch Car Service is uw auto daarvoor in betrouwbare, vakkundige handen. Wij vertrouwen op de kennis, ervaring en apparatuur van Bosch. De kwaliteit en betrouwbaarheid die u van Bosch gewend bent, mag u bij ons verwachten. Dat betekent topkwaliteit, service en deskundig advies: alles onder één dak voor uw gemak.

Goed, in wat we doen

Wij helpen dagelijks weer veel mensen op weg. Dat komt onder meer door onze kennis van moderne voertuigtechniek. In iedere auto zit wel een systeem of onderdeel dat ontwikkeld is door Bosch, dus ook in die van u. Denk aan ABS, ESP, ruitenwissers, accu’s en verlichting. Dankzij technische trainingen van Bosch kunnen onze monteurs nog beter hun werk doen.

Verrassend betaalbaar

Het is altijd moeilijk om vooraf de kosten van onderhoud en reparatie te bepalen, maar bij Bosch Car Service weet u één ding zeker: u betaalt nooit te veel. Iedere reparatie wordt vooraf met u besproken/afgestemd, zeker als de kosten hoger kunnen uitvallen. Dit maakt Bosch Car Service verrassend betaalbaar.

Bovag

Op al onze reparaties en uitgevoerd onderhoud geven wij minimaal 6 maanden Bovag garantie,

Ons doel

Wij willen het u graag naar de zin maken en onze voldoening is een tevreden klant die graag weer terug komt.

Bel ons op 038-4657000 voor een afspraak of plan deze online in onze werkplaatsplanner. Onderstaand de contactpersonen bij onze receptie.

 

Albert Knol Service ManagerAlbert Knol Service Manager

Ekky Eilander Service AdviseurEkky Eilander Service Adviseur

Kees Fredriks Service Adviseur Receptie/MagazijnKees Fredriks Service Adviseur Receptie/Magazijn