Meer over Autobedrijf Jan Kok

Autobedrijf Jan Kok is SEAT dealer vanaf 1985. Het merk SEAT groeide in al die jaren uit tot een volwaardig merk. Als SEAT dealer zijn we blij hieraan een belangrijke bijdrage te hebben mogen leveren. SEAT staat voor design, vitaliteit en sportiviteit. Autobedrijf Jan Kok kan zich in deze kernwaarden goed vinden. Modern gelijnde auto´s die “beweging” uitstralen met een sportieve “look”.

In 2006 Zijn we naast het SEAT dealerschap ook Bosch Car Service dealer geworden voor Zwolle en omgeving. Vanuit Bosch Car Service leveren en onderhouden wij auto´s van alle merken. Dit betekend een groei in onze activiteiten waarmee we meer klanten aan ons bedrijf kunnen binden. Als Bosch Car Service partner heeft het bedrijf middels trainingen in techniek en kwaliteitsbeheer, toegang tot de kennis en ervaring van Bosch als grootste toeleverancier in de automobielsector.

Vanaf december 2017 zijn wij officieel Volkswagen Service dealer. Dit was voor ons een logische stap omdat wij al veel gebruik maakten van onderdelen van de Volkswagen – Audi groep. In Zwolle en omgeving heeft de berijder(ster) van een Volkswagen nu een keus in het laten onderhouden van zijn of haar Volkswagen.

Autobedrijf Jan Kok is een middelgroot bedrijf met 15 medewerkers. Wij onderscheiden ons door: de gemaakte afspraken na te komen, een scherpe prijsstelling en openheid over gedane werkzaamheden. Dit alles in een gezellige en “open” sfeer. Een ambiance waar u zich snel in zult thuis voelen.

U bent van harte welkom.