Auto kopen?

Over ons

Autobedrijf Jan Kok is SEAT dealer vanaf 1985. Onze kennis en passie ligt bij het merk SEAT en dit delen wij graag met jullie. Wij verkopen naast nieuwe SEAT modellen ook jong gebruikte auto’s van het merk SEAT en Volkswagen. Door inkoop bij dealers uit geheel Europa kunnen wij bijna nieuwe SEAT’s en Volkswagens aanbieden met een hoge korting op de nieuwprijs.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Je begeleiden tijdens de aankoop met oog voor persoonlijke aandacht en details. Iedereen kan op het internet gebruik maken van uitgebreide carconfigurators om zijn of haar ideale auto samen te stellen. De definitieve keus voor je nieuwe auto kun je het best doorlopen met één van onze verkopers. Bij het kopen van een auto ontstaan er  snel vragen als: Is deze auto vlot leverbaar?  Welke opties kunnen wel/niet gecombineerd worden? Op welke brandstof gaan wij rijden? Is private lease wat voor ons? Zijn er modelwijzigingen? Veel vragen; waar wij je snel antwoord op kunnen geven. Wellicht is een jong gebruikte SEAT of Volkswagen uit ons uitgebreid Europees dealernetwerk wat  voor je? Samen komen wij zo tot de beste keus. Je beschikt van offerte tot aflevering over één vast contactpersoon. Dit is de kracht van ons compact familiebedrijf. Rij je één keer in een SEAT of Volkswagen dan beschikken wij over een werkplaats (officieel SEAT-/ en Volkswagen service Dealer) waar je terecht kunt met al het onderhoud van je SEAT of Volkswagen.

Nieuwe SEAT kopen

Wij zorgen voor een complete (rij)ervaring als je een nieuwe SEAT wilt kopen of een nieuwe SEAT in de private lease wilt nemen. Wij regelen het graag voor je! Alvast een SEAT configureren? Neem de configuratie mee naar onze showroom.

Klik op de volgende SEAT modellen voor meer informatie en brochure: SEAT Ibiza, Leon, Leon ST, Arona, Ateca en Tarraco.

Waarom je auto kopen bij Autobedrijf Jan Kok?

  • vakkundig (verstand van auto’s)
  • interesse (wat wil de klant)
  • duidelijk (transparant)
  • snel (kort op de bal)
  • scherpe prijs (iedereen werkt mee)

Welkom!

Autobedrijf Jan Kok BV :: Officieel SEAT-/, Volkswagen-/ en Bosch Car Service dealer Zwolle!

Disclaimer: Per 1 juli 2018 zijn wij voor de verkoop van nieuwe auto’s van het merk SEAT een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met Pouw Automotive (onderdeel van de Emil Frey groep Nederland).