Per 1 juli 2018 zijn wij voor de verkoop van nieuwe auto’s van het merk SEAT een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met Pouw Automotive (onderdeel van Emil Frey Nederland).

Voor onze nieuwe en bestaande klanten betekent dit dat alle nieuwe modellen van het merk SEAT blijvend bij ons kunnen worden gekocht zowel zakelijk als privé. Het voordeel voor u als klant is dat wij nu als middelgroot autobedrijf kunnen meeliften op de inkoop van een grote speler Pouw Automotive; onderdeel van Emil Frey Nederland (Nr. 3 dealer in Europa). Acties die gelden voor particulieren bij aankoop, scherpe lease tarieven (voor de zakelijke klant) of een mooie Private Lease deal? U kunt voor alles bij ons terecht.

Onze nieuwe en bestaande SEAT klanten begeleiden tijdens hun aankoop met oog voor persoonlijke aandacht en details; dat is waar wij voor staan. Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën (car configurators, diverse sales-tools, planners) maar de beste keuze voor een nieuwe SEAT maakt u eenvoudigweg samen met de SEAT specialist. Van offerte tot aflevering de beschikking hebben over één vast contactpersoon. Niet van het kastje naar de muur worden gestuurd maar duidelijkheid.  Door onze jarenlange ervaring met het merk SEAT (officieel SEAT dealer vanaf 1985) kunnen wij u informatie op maat leveren welke past bij uw wensen.

Een nieuwe SEAT kopen of leasen?

Particuliere aankoop

De SEAT naar uw wens kunt u samenstellen op onze configurator. Dit kunt u thuis doen of samen met onze verkoper. De extra accessoires die u nodig heeft kunnen wij toevoegen in een persoonlijke offerte. Heeft u een inruilauto dan kunnen wij hiervoor op dat moment ook de inruilprijs afgeven. Weten wat u nieuwe auto per maand kost? Toets het bedrag in op de volgende  pagina en kijk wat u per maand betaald.  Voor een proefrit is het handig om van tevoren een afspraak te maken zodat wij kunnen zorgen dat deze SEAT klaar staat op het moment dat u komt.

SEAT Private Lease

Wilt u een SEAT maar dan via SEAT Private Lease dan kunt u hiervoor eerst op onze configurator de maandprijzen opvragen en alle overige informatie over SEAT Private Lease bekijken. Voor extra opties en/of accessoires toevoegen die niet in de configurator vermeldt staan is het verstandig om met onze verkoper in contact te komen zodat wij u een offerte op maat kunnen aanbieden.

Zakelijke lease

Voor onze zakelijke klanten werken wij samen met Volkswagen Pon Financial Services (VWPFS). Een offerte voor uw SEAT in de lease kunt u opvragen bij één van onze verkopers. Dit kan zijn een operational lease contract (alle kosten in 1 maandbedrag) of een financial lease contract (alleen financiering van de auto). Wij helpen u graag verder.

Meer informatie over de verschillende SEAT modellen

Op deze website  kunt u meer informatie (prijslijsten en brochures) vinden over onze verschillende SEAT modellen: SEAT Mii, SEAT Ibiza, SEAT Arona, SEAT Leon, SEAT Leon Stationwagon, SEAT Ateca, SEAT Tarraco of SEAT Alhambra. Aarzel niet om ons te bellen of te mailen met uw vraag of verzoek voor meer informatie.

Waarom uw nieuwe SEAT kopen bij Autobedrijf Jan Kok?

  • vakkundig (verstand van uw nieuwe SEAT)
  • interesse (benieuwd naar uw persoonlijk verhaal)
  • duidelijk (geen kleine letters maar openheid)
  • kort op de bal (kleine organisatie met direct contact)
  • scherpe prijsstelling (geen managers maar uitvoerders)

Onze contactpersonen

Jan Kok te bereiken via mail en telefonisch op 038-4657000

Johan van der Horst te bereiken via mail en telefonisch op 06-15318000

Frank Prins te bereiken via mail en telefonisch op 038-4657000