Welkom op onze SEAT Ateca pagina

Zelfverzekerd

Met een vernieuwd design en interieur krijgt de nieuwe SEAT Ateca nog meer karakter. De SUV is vernieuwd van binnen en van buiten. De nieuwe designtaal zorgt voor een zelfverzekerd front. Standaard is de nieuwe Ateca voorzien van o.a. Full-LED verlichting en LED achterlichten met dynamische richtingaanwijzers.

De SEAT Ateca is de perfecte auto in de Nederlandse stedelijke jungle. Alles wat je nodig hebt om het dagelijks leven een beetje onalledaagser te maken vind je in de SEAT Ateca. Rijden in een auto is nooit meer hetzelfde als je het nieuwe perspectief van de SEAT Ateca hebt ervaren.
Met de SEAT Ateca bracht SEAT voor het eerst een SUV op de markt. Veel elementen, waaronder de trapeziumvormige grille, de scherp gelijnde dorpels en de driehoekige lichtelementen, zijn bekende trekken van de nieuwe SEAT Leon, die ook als basis voor de vernieuwde Ateca dienden. Toch is elk detail zorgvuldig gevormd om de auto een geheel eigen identiteit te geven.

Klik hier voor de prijslijst en de brochure.

De SEAT Ateca nu configureren of weten wat je per maand gaat betalen via SEAT Private Lease? Geen probleem.

Om je alvast kennis te laten maken met een aantal product eigenschappen van de SEAT Ateca zijn  video’s beschikbaar die uitleggen hoe de verschillende systemen werken.

Wil je meer informatie over de vernieuwde SEAT Ateca ? Bel ons op 038-4657000 of stel je vraag op ons contactformulier.

Welkom!

Autobedrijf Jan Kok :: Officieel SEAT-/, Volkswagen-/ en Bosch Car Service dealer in Zwolle.

Disclaimer: Al onze aanbiedingen en acties SEAT nieuw komen tot stand in samenwerking met Pouw Automotive.