Welkom op onze SEAT Leon ST pagina

De SEAT Leon ST…  Als jij zover bent!

De SEAT Leon ST is van binnen en buiten compleet dankzij talloze innovaties en een hoogstaand interieur. Technische ondersteuning zoals emergency assist en lane assist tijdens het rijden helpen in het dagelijks verkeer. Bovendien kom je altijd goed voor de dag dankzij een strak en sportief design, of je nou voor je werk op pad moet of met je gezin op vakantie. Ga elke uitdaging tegemoet met de SEAT Leon ST

Met een fris uiterlijk en scherpe lijnen geeft de SEAT Leon je ruimte om te onderscheiden. Jong en modern; wat natuurlijk goed bij je past. Kijk bijvoorbeeld eens naar de strak vormgegeven Full-LED koplampen en mistlampen, waardoor je ook in het donker altijd zal opvallen.

De SEAT Leon ST weet praktische ruimte uitstekend te combineren met functionaliteit, dynamisch rijgedrag en wendbaarheid. Met de nieuwste technologische snufjes, die we kennen uit de hele SEAT Leon familie, doet de ST er nog een schepje bovenop. Zeker als het gaat om veiligheid.

Tot slot biedt de SEAT Leon ST tevens een uitstekende kwaliteit in afwerking, waaronder een groot en prachtig panoramisch schuif/kanteldak en een verchroomde drempel in de bagageruimte.

Intens :: Dankzij de geperfectioneerde geluidsisolatie kun je nog beter genieten van je eigen muziek via Media System Navi.

Scherp :: Een scherp design, een modern afgewerkt in- en exterieur, mooie materialen, ruime keuze in kleuren, groot assortiment lichtmetalen wielen en veel varianten in bekledingen. Want het oog wil ook wat.

Slim :: De SEAT Leon is uitgerust met technische innovaties zoals Keyless Entry/Go, Draadloze telefoonlader, Traffic jam assist, Voetgangersherkenning en Full-LED koplampen.

Klik hier voor de prijslijst  en de brochure van de SEAT Leon Stationwagon.

Rijden zonder zorgen is kiezen voor SEAT Private Lease. Inclusief alles behalve de brandstof.

Zelf een SEAT Leon samenstellen? Maak gebruik van de configurator.

In de allesomvattende ANWB en Autovisie test van ‘beste Stationwagon van Nederland’ won de SEAT Leon ST overtuigend; met een zeer hoge score op wegligging en zuinigheid.” Lees meer over deze test op de ANWB website.

Wilt u meer informatie over de SEAT Leon ST ? Bel ons op 038-4657000 of stel u vraag via mail. Wij zien u graag persoonlijk in onze showroom aan de Marsweg 61 in Zwolle.

Disclaimer: Alle onze aanbiedingen en acties SEAT nieuw komen tot stand in samenwerking met Pouw Automotive.

 

LEON PA 037