Welkom op onze SEAT Leon ST pagina

De nieuwe SEAT Leon ST…  Als jij zover bent!

De vernieuwde SEAT Leon ST is van binnen en buiten compleet dankzij talloze innovaties en een nieuw interieur. Technische ondersteuning zoals emergency assist en lane assist tijdens het rijden helpen in het dagelijks verkeer. Bovendien kom je altijd goed voor de dag dankzij een nieuw strak design, of je nou voor je werk op pad moet of met je gezin op vakantie. Ga elke uitdaging tegemoet met de vernieuwde SEAT Leon ST

Met een fris uiterlijk en scherpe lijnen heeft de SEAT Leon een subtiele make-over gekregen. Jong en modern, terwijl het wel een echte Leon blijft. Kijk bijvoorbeeld eens naar de strak vormgegeven Full-LED koplampen en mistlampen, waardoor je ook in het donker altijd zal opvallen.

De SEAT Leon ST weet praktische ruimte uitstekend te combineren met functionaliteit, dynamisch rijgedrag en wendbaarheid. Met de nieuwste technologische snufjes, die we kennen uit de hele SEAT Leon familie, doet de ST er nog een schepje bovenop. Zeker als het gaat om veiligheid.

Tot slot biedt de SEAT Leon ST tevens een uitstekende kwaliteit in afwerking, waaronder een groot en prachtig panoramisch schuif/kanteldak en een verchroomde drempel in de bagageruimte.

Intenser :: Dankzij de geperfectioneerde geluidsisolatie kun je nog beter genieten van je eigen muziek via Media System Navi.

Scherper :: Een scherper design, een opgewaardeerd in- en exterieur, mooiere materialen, nieuwe kleuren, nieuwe wielen en nieuwe bekledingen. Want het oog wil ook wat.

Slimmer :: De vernieuwde SEAT Leon is uitgerust met technische innovaties zoals Keyless Entry/Go, Draadloze telefoonlader, Traffic jam assist, Voetgangersherkenning en Full-LED koplampen.

Klik hier voor de prijslijst  en de brochure van de nieuwe SEAT Leon Stationwagon.

Rijden zonder zorgen is kiezen voor SEAT Private Lease. Inclusief alles behalve de brandstof.

Zelf een SEAT Leon samenstellen? Maak gebruik van de configurator.

In de allesomvattende ANWB en Autovisie test van ‘beste Stationwagon van Nederland’ won de SEAT Leon ST overtuigend; met een zeer hoge score op wegligging en zuinigheid.” Lees meer over deze test op de ANWB website.

Wilt u meer informatie over de SEAT Leon ST ? Bel ons op 038-4657000 of stel u vraag via mail. Wij zien u graag persoonlijk in onze showroom aan de Marsweg 61 in Zwolle.

LEON PA 037