Welkom op onze SEAT Leon pagina

Leon-PA_0004_LEON-PA-5D-041-(4)De SEAT Leon…  Als jij zover bent!

Hier is hij dan, de SEAT Leon 5-deurs. Met zijn scherpe design, state of the art technische innovaties en talloze verbeteringen is de Leon 5-deurs in één klap een van de meest sportieve uitgebreide auto’s in zijn segment. Of je nou spontaan in je auto stapt of vele kilometers moet afleggen voor je werk, met de SEAT Leon 5-deurs is elke rit een unieke beleving.

Met een fris uiterlijk en scherpe lijnen heeft de SEAT Leon veel harten voor zich weten te winnen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de strak vormgegeven Full-LED koplampen en mistlampen, waardoor je ook in het donker altijd zal opvallen. Daarnaast is de SEAT Leon leverbaar in veel verschillende uitvoeringen, zodat er altijd een Leon is die bij jou past. Wat dacht je van de sportieve FR Business Intense?

De SEAT Leon is:

Intens ::Dankzij de perfecte geluidsisolatie kun je voluit genieten van je eigen muziek via de uitgebreide SEAT Media System Navi.

Scherp :: Een scherp design, een hoogstaand in- en exterieur, mooie materialen, kleuren, lichtmetalen wielen en bekledingen. Want het oog wil ook wat.

Slim :: De SEAT Leon is uitgerust met technische innovaties zoals Keyless Entry/Go, Draadloze telefoonlader, Traffic jam assist, Voetgangersherkenning en Full-LED koplampen.

Klik hier voor de prijslijst en de brochure van de SEAT Leon.

Rijden zonder zorgen is kiezen voor SEAT Private Lease. Inclusief alles behalve de brandstof.

Zelf een SEAT Leon samenstellen? Maak gebruik van de configurator.

Wilt u meer informatie over de SEAT Leon ? Bel ons op 038-4657000 of stel u vraag via mail. Wij zien u graag persoonlijk in onze showroom aan de Marsweg 61 in Zwolle.

Disclaimer: Alle onze aanbiedingen en acties SEAT nieuw komen tot stand in samenwerking met Pouw Automotive.

 

Leon-PA_0003_LEON-PA-5D-042-(1)