Welkom op onze SEAT Leon pagina

Leon-PA_0004_LEON-PA-5D-041-(4)De nieuwe SEAT Leon…  Als jij zover bent!

Hier is hij dan, de vernieuwde SEAT Leon 5-deurs. Met zijn scherpe design, state of the art technische innovaties en talloze verbeteringen is de Leon 5-deurs in één klap een van de meest sportieve uitgebreide auto’s in zijn segment. Of je nou spontaan in je auto stapt of vele kilometers moet afleggen voor je werk, met de SEAT Leon 5-deurs is elke rit een unieke beleving.

Met een fris uiterlijk en scherpe lijnen heeft de SEAT Leon een subtiele make-over gekregen. Jong en modern, terwijl het wel een echte Leon blijft. Kijk bijvoorbeeld eens naar de strak vormgegeven Full-LED koplampen en mistlampen, waardoor je ook in het donker altijd zal opvallen. Daarnaast komt de vernieuwde SEAT Leon ook met nieuwe kleuren. De verschillende uitvoeringen zorgen er voor dat er altijd een Leon is die bij jou past. Wat dacht je van de sportieve FR Business Intense?

De nieuwe SEAT Leon is:

Intenser :: Dankzij de geperfectioneerde geluidsisolatie kun je nog beter genieten van je eigen muziek via Media System Navi.

Scherper :: Een scherper design, een opgewaardeerd in- en exterieur, mooiere materialen, nieuwe kleuren, nieuwe wielen en nieuwe bekledingen. Want het oog wil ook wat.

Slimmer :: De vernieuwde SEAT Leon is uitgerust met technische innovaties zoals Keyless Entry/Go, Draadloze telefoonlader, Traffic jam assist, Voetgangersherkenning en Full-LED koplampen.

Klik hier voor de prijslijst en de brochure van de nieuwe SEAT Leon.

Rijden zonder zorgen is kiezen voor SEAT Private Lease. Inclusief alles behalve de brandstof.

Zelf een SEAT Leon samenstellen? Maak gebruik van de configurator.

Wilt u meer informatie over de SEAT Leon ? Bel ons op 038-4657000 of stel u vraag via mail. Wij zien u graag persoonlijk in onze showroom aan de Marsweg 61 in Zwolle.

Leon-PA_0003_LEON-PA-5D-042-(1)