Welkom op onze SEAT Tarraco pagina

Thuis op elk terrein

Maak kennis met de SEAT Tarraco: de grootste SUV van SEAT. Hij is groots in formaat, maar ook in ruimte én standaarduitrusting. Van binnen en van buiten wordt u verrast door zijn compleetheid, met onder andere 17 inch lichtmetalen velgen, Full LED koplampen en achterlichten, een compleet digitaal instrumentenpaneel en heel veel slimme veiligheids-features. Dus welke uitvoering u ook kiest, u geniet sowieso van heel veel ruimte, luxe én veiligheid.

Dit is hem

In de buitengewoon ruime SEAT Tarraco komen typische SEAT eigenschappen als design, gebruiksgemak, sportiviteit, comfort en kwaliteit samen. Afhankelijk van de gekozen uitvoering kunnen vijf of zeven inzittenden daarvan genieten in een licht, ruimtelijk interieur. De zevenzits uitvoering heeft een derde zitrij, die evenals de tweede zitrij eenvoudig is neer te klappen.

Op uw verzoek: comfort of dynamiek

De SEAT Taracco is ontworpen om rijplezier en gebruiksgemak te combineren. Hij is ontwikkel op basis van het nieuwe MQB-A platform met lange wielbasis. Het optionele Dynamic Chassis Control (DCC) kent diverse instellingen. Zo kan de bestuurder afhankelijk van de reis kiezen voor maximale dynamiek of juist optimaal comfort. DCC kan op basis van de rij- en wegomstandigheden ook zelf de instellingen aanpassen.

Kracht en efficiency

De SEAT Tarraco is leverbaar met TSi-benzinemotoren en TDi diesels. Het benzine gamma bestaat nu alvast uit een 1.5 TSi met 110 kW/150 pk en een 2.0 TDi met 110 kW/150 pk. In een later stadium wordt de SEAT Taracco ook leverbaar met andere motoren en alternatieve aandrijftechnologieën.

Hulp op het hoogste niveau

Voor veiligheid en comfort van topklasse krijgt de SEAT Tarraco de modernste assistentiesystemen. De SEAT Tarraco is standaard uitgevoerd met: Lane Assist, Front Assist inclusief voetganger herkenning, Emergency Call. Precrash Assist en Rollover Detection. Als extra kunt u nog bestellen: Blind Spot Detection, Traffic Sign Recognition, Traffic Jam Assist, Light Assist en Emergency Assist.

Comfort en design

Het interieur benadrukt het grootste karakter van de SEAT Tarraco. De horizontale lijn in het dashboard vergroot het ruimtegevoel, terwijl het een impressie van zelfverzekerdheid geeft. Als bestuurder geniet u van het 10 inch digitale instrumentenpaneel en een 8 inch zwevende touchscreen met Gesture Control (met beweging van u hand zonder het scherm aan te raken).

Nieuwe lijnen

Een grote grille en scherp gesneden koplampunits sluiten perfect aan bij de nieuwe lijnvoering met de focus op driehoekige vormen. De SEAT Tarraco Style en Xcellence maken voor zowel de buiten- als binnenverlichting uitsluitend gebruik van LED-technologie.

Extra info

Wil je de SEAT Tarraco naar eigen wens samenstellen dan vind je meer informatie in de prijslijst en de brochure. Wil je meer informatie over de SEAT Tarraco en al zijn veiligheidssystemen? Bel ons op 038-4657000 of stel je vraag via ons contactformulier.

Welkom!

Autobedrijf Jan Kok :: Officieel SEAT-/, Volkswagen-/ en Bosch Car Service Zwolle.

Disclaimer: Alle onze aanbiedingen en acties SEAT nieuw komen tot stand in samenwerking met Pouw Automotive.