Skoda onderhoud. Wij houden uw Skoda in topconditie.

Plezierig blijven rijden met uw Skoda? Dat vraagt om regelmatig onderhoud. Kiest u voor onze Skoda service, dan weet u zeker dat uw auto in de beste handen is. Wij kennen uw auto van A tot Z en werken met zorg aan uw auto. En dat terwijl u voor onze service minder betaald dan u misschien gewend bent. Hoe u uw auto het beste onderhoudt, hangt af van het aantal kilometers dat u per jaar rijdt. Maar een goed onderhouden auto levert u altijd lagere kosten op, minder kans op problemen en uiteindelijk een hogere restwaarde.

Waarom een Long Life onderhoudsbeurt?

Als u een Skoda heeft die via een servicemelding op uw dashboard aangeeft of uw Skoda onderhoud nodig heeft, dan hoeft u niet elk jaar een onderhoudsbeurt te plannen. Uw boordcomputer bepaalt op basis van uw rijgedrag het optimale onderhoudsmoment. Zo bent u er zeker van dat u het maximale uit uw Skoda haalt en er onderhoud plaatsvindt als het nodig is.

Wanneer onderhoud aan uw Skoda?

Bij maximaal 30.000 kilometer of na twee jaar, afhankelijk van wat u als eerste bereikt. M.u.v. de Skoda Citigo hiervoor is de interval 15.000 km of 1 jaar.

Wat wordt er gedaan?

Wat wij doen tijdens deze beurt hangt af van het model, het aantal gereden kilometers, de leeftijd van uw Skoda en uw rijstijl. Wat wij in ieder geval doen tijdens de Long Life onderhoudsbeurt:

• Controle van alle vitale onderdelen en functies van de auto, zoals banden, uitlaat, accu en remmen
• Lampen bijstellen
• Vloeistoffen bijvullen
• Filters vervangen
• Nieuwe long life olie en oliefilter
• Motorafstellingen checken en eventueel bijstellen
• Controle accu, uitlaatsysteem, ophanging, schokdempers, koelsysteem, V-snaar/multiriem en distributieriem
• Scharnieren en sloten smeren

Wat kost het?

Voor de meeste modellen hebben wij vaste lage prijzen voor deze onderhoudsbeurt, zodat u weet waar u aan toe bent. Maar gemiddeld altijd zo’n 10 % goedkoper dan het standaard dealertarief. Bijkomende kosten hangen af van de kilometerstand en de leeftijd van uw Skoda. Deze kosten worden apart berekend. In overleg met u bepalen we wanneer bijvoorbeeld bougies of distributieriem mogen worden vervangen dit met inachtneming van de fabrieksvoorschriften. Zo blijft uw Skoda in topconditie.

Altijd inclusief:

Met behoud van fabrieksgarantie

Haal en breng service in Zwolle en omgeving (Ø 20 km.)

Wassen buitenkant en stofzuigen binnenkant

Vervangend vervoer tegen sterk gereduceerd tarief

Gratis leenfiets

Kleine versnapering

Wifi / tv in wachtruimte

en natuurlijk… een heerlijk kopje koffie, thee, chocolade of in de zomer een frisdrankje

Afspraak maken?

Onze receptie vertelt u graag meer over het onderhoud van uw Skoda. Wilt u een prijsopgave een afspraak inplannen of gewoon even kennismaken dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Contactpersonen zijn: Albert Knol, Ekky Eilander of Kees Fredriks.

Bellen kan op 038-4657000 of maak een afspraak direct online.

Service Adviseur

Service Adviseur