1.000 euro inruilpremie op SEAT Mii en SEAT Ibiza

Tot 31 maart ontvangt u bij Autobedrijf Jan Kok 1.000,- euro extra voor uw inruilauto. De actie is op nieuw te bestellen en voorraad auto’s mits uiterlijk binnen op 31 maart 2017. De actie is ook te combineren met Private Lease en deze tarieven zijn aangescherpt tot zeer voordelig. Deze actie is in samenwerking met onze fabriek. Wij willen u graag vanaf het begin van het jaar aantrekkelijke aanbiedingen kunnen doen. Om die reden hebben wij  een groot aantal SEAT Mii’s en SEAT Ibiza’s aangekocht. Dit om de levertijden voor u beperkt te houden.

Wij vertellen u graag meer over deze actie en heten u dan ook van harte welkom voor een persoonlijke ontmoeting in onze showroom aan de Marsweg 61 in Zwolle.

Heeft u alvast vragen dan kan dat via mail of bellen met 038-4657000

Korte intro modellen:

SEAT Mii – 4 jaar garantie

Geniet van elke dag in je eigen SEAT MII . Een compact en elegant design met verrassend veel ruimte binnenin. Een dagje strand, shoppen of een stedentripje? Als je kiest voor vijf deuren maak je het jezelf makkelijk wat je bestemming ook is, zonder in te leveren op de stijlvolle look. Geef je SEAT Mii helemaal jouw uitstraling met de verschillende kleurenopties en accessoires. Wat denk je van de Sport Connect uitvoering met standaard Sound System en airco? Mis geen enkel moment met je SEAT Mii!

SEAT Mii Autobedrijf Jan Kok Zwolle

 

SEAT Ibiza – 4 jaar garantie

De SEAT Ibiza is al sinds 1984 het icoon van SEAT. Door de strakke lijnen, hoogwaardige materialen en moderne technologie is deze temperamentvolle auto nog altijd jong, modern en sportief. Je kunt je Ibiza helemaal naar je eigen stijl aanpassen door de brede keuze aan accessoires. Dankzij de zuinige motoren belast je zowel je portemonnee als het milieu niet teveel. Tel hier de scherpe prijs bij op en je hebt de complete Ibiza rijervaring!

2016-seat-ibiza-cupra-does-100-km-h-in-67s-thanks-to-18l-turbo-engine-with-192-hp_1