Auto kopen in Corona tijd?

Een auto kopen is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt bij een uitbraak van een virus op deze schaal. Als je echter afhankelijk bent van dit vervoermiddel, wordt dit wel een voorname zorg. Er zijn immers situaties te benoemen waarbij je genoodzaakt bent om een auto te kopen. Gelukkig is het nog altijd geen probleem om deze aankoop bij ons te doen.

Wat is anders?

Het is het nog altijd mogelijk om de auto waarin je geïnteresseerd bent te komen bekijken in onze showroom. Het is hierbij uiteraard wel van belang de aanwijzingen in onze showroom op te volgen. Het is dus niet verstandig om de hand te schudden met de verkopende partij (een elleboog is voldoende) en het is van groot belang dat je op 1,5 meter afstand van elkaar blijft. In de praktijk hoeft dit geen enkel probleem op te leveren. Je komt immers om de auto van dichtbij te zien en niet de verkoper.

Alle informatie van de auto

Heel veel vragen kun je ook alvast online stellen. Daarnaast is het eenvoudig voor ons om een film te maken van de auto en deze te delen. Alle informatie over onze aangeboden auto’s zijn te vinden op onze occasionpagina met vaak tot 50 foto’s en een uitgebreide omschrijving van de auto. Op deze manier kun je je alvast een goed beeld vormen van de auto waar je later daadwerkelijk voor komt kijken.

Wat is mijn auto waard?

Een inruilvoorstel kan eenvoudig gemaakt worden door ons een drietal foto’s (1x voorkant/bestuurderskant, 1x achterkant/passagierszijde en 1x foto dashboard) van je auto te mailen met aanvullende gegevens zoals: kenteken, km stand, aanwezige opties en staat van onderhoud. Wij reageren dan snel met een prijsvoorstel.

Proefrit aan huis

Wij bieden daarnaast een Proefrit aan huis aan als extra service gedurende deze periode. Op het moment dat je interesse hebt in een auto en relatief in de buurt woont van Zwolle (maximaal 50 km), zal een medewerker van ons met de betreffende auto naar jouw woonadres komen om de auto te laten zien en je de mogelijkheid bieden om een proefrit van maximaal 30 minuten te maken.

Aflevering

Mocht je de rit naar Zwolle willen overslaan dan kunnen wij de gekochte auto afleveren bij je thuis. Onze verkopers zijn geïnstrueerd om te werken volgens de RIVM normen. Zo ontvang je veilig en op een eenvoudige wijze je nieuwe auto.

Tot slot

Zijn er overige vragen aarzel dan niet om contact op nemen met één van onze verkopers; Frank, Jan of Johan.

Autobedrijf Jan Kok :: Officieel SEAT-/, Volkswagen-/ en Bosch Car Service dealer Zwolle