De beste SEAT en Volkswagen occasions

SEAT en Volkswagen occasions: de beste op één plek!

Ben je op zoek naar je eerste auto of vervanger van je huidige auto  en ben je van plan te kiezen voor een SEAT of Volkswagen occasion? Kies dan voor een tweedehands SEAT of Volkswagen met veel zekerheid: een occasion dus uit onze geselecteerde voorraad bij Autobedrijf Jan Kok in Zwolle.

Al onze SEAT en Volkswagen occasions zijn afkomstig van gerenommeerde dealers. De auto’s zijn voor de ze in de showroom komen op 130 punten gecontroleerd en goed bevonden. Als er reparaties nodig waren, dan zijn of worden ze in overleg met je uitgevoerd. Onze occasions zijn goed onderhouden met een duidelijke historie, van eerste eigenaar,  zonder verborgen gebreken en verkrijgbaar met een uitgebreide garantieperiode. Daarnaast profiteer je voor de aanschaf van je tweedehands SEAT of Volkswagen van onze Mobiliteitsservice.

Al onze occasions staan rijklaar in de showroom voor scherpe internetprijzen en kunnen direct worden meegenomen. Kiest je voor afleverpakket Service (495 euro) dan is de doorlooptijd gemiddeld 2-4 werkdagen.

Op onze website vind je een uitgebreide fotoreportage van al onze auto’s met veel extra informatie over het model.

Wil je de auto ervaren en/of meer informatie over de auto neem dan contact net ons op.

Onze contactpersonen zijn Jan, Frank of Johan.

Welkom!

Autobedrijf Jan Kok   :   officieel SEAT-/, Volkswagen-/ en Bosch Car Service dealer Zwolle