uw auto verzekeren bij Autobedrijf Jan Kok Zwolle

Eindelijk is er een autoverzekering waarbij u er niet op achteruitgaat

Met de SEAT Autoverzekering bij Autobedrijf Jan Kok weet u één ding zeker. U gaat er bij schade niet op achteruit; zoals bij veel andere autoverzekeringen wel het geval is. Bij Autobedrijf Jan Kok vinden we schade namelijk al vervelend genoeg voor u. Met de speciale SEAT Autoverzekering bent u daarom verzekerd van een aantal unieke voordelen. Die zorgen ervoor dat alles zoveel mogelijk hetzelfde blijft als vóór u schade heeft.

Check de voordelen van de SEAT autoverzekering en vindt informatie en een korte uitleg in de brochure.

U autoverzekering opzeggen is de laatste jaren een stuk makkelijker geworden. Uit namelijk niet meer altijd vast aan een jaarcontract. Ook kan het veel geld besparen. De laatste jaren zijn de premies voor autoverzekeringen namelijk flink gedaald. Het vergelijken van autoverzekeringen is dus zeker een aanrader. Het opzeggen van een lopende autoverzekering kan een hele tour lijken. Wij helpen u graag verder, want met een beetje hulp is het zo geregeld.

In het bijgaande formulier kunt u makkelijk uw huidige autoverzekering opzeggen.

Wanneer kunt u de autoverzekering opzeggen?

U kunt de verzekering niet alleen opzeggen op het moment dat u de auto verkoopt, maar ook op ieder ander moment van het jaar. Op de polis vindt u de datum vanaf wanneer u kunt opzeggen. Dat kan één keer per jaar zijn, maar ook elke maand. Houd wel rekening met een opzegtermijn en de opbouw van schadevrije jaren.

Opzeggen bij verkoop auto
Als u de auto verkocht heeft, kunt u de verzekering vanaf dat moment beëindigen. De meeste verzekeraars willen dan een bewijs hebben dat de auto niet meer op uw naam staat, dat heet een vrijwaringsbewijs. Bij opzegging is het dan veelal noodzakelijk een kopie van het bewijs mee te sturen bij de opzeggingsbrief.

Opzeggen omdat u weg wilt
Als u gewoon graag weg wilt bij je huidige verzekeraar, bijvoorbeeld omdat u wilt overstappen, zit u niet altijd vast aan een jaarcontract. Loopt u verzekering nog geen jaar? Dan moet u wellicht het eerste jaar volmaken en rekening houden met de opzegtermijn van de verzekeraar. Die is meestal 2 maanden. In dat geval moet u dus 2 maanden voordat u het eerste jaar vol hebt gemaakt al opzeggen. Loopt u verzekering 1 jaar of langer? Dan mag u iedere dag je autoverzekering opzeggen. U hebt dan een opzegtermijn van 1 maand. Dus als u vandaag opzegt, loopt de verzekering over 1 maand af.

Wie is Wie bij de SEAT verzekering

Wie zijn wij

De SEAT Insurance is een initiatief van SEAT Financial Services. SEAT Financial Services bemiddelt in verzekeringen voor zowel de particuliere als zakelijke rijder. Onze verzekeringsproducten zijn ontwikkeld in samenwerking met en komen tot stand bij VVS Assuradeuren. Autobedrijf Jan Kok is een officieel bemiddelaar voor onze producten en bevoegd om u alle informatie te verstrekken over het product en de polis af te sluiten.

Heeft u vragen over de SEAT autoverzekering of u wilt een polis afsluiten stuur ons een mail of bel 038-4657000 en vraag naar de verkoper.

oeps