Kom kennismaken met de Volkswagen e-Golf

Het jaar 2019 is het jaar waarin wij ons voorbereiden op de ‘golf’ elektrische auto’s die nu in ontwikkeling zijn en vanaf 2020 een snel groeiend aandeel in ons wagenpark gaan vormen. Er wordt dit jaar bij ons geïnvesteerd in zonnepanelen (124 zonnepanelen op onze werkplaats), onze verlichting wordt 100 % LED en wij faciliteren (is vanaf februari 2019 al mogelijk) in het opladen van je elektrische auto door middel van een laadstation. Onze monteurs zijn nu bezig met het afronden van de opleiding om als Hoogvolt technicus gecertificeerd te mogen zijn. Vanaf April 2019 zijn wij dan ook officieel gecertificeerd e-Service dealer van het merk Volkswagen.

Welkom!

Wil je alvast kennismaken met het rijden in een elektrische auto dan is dat snel geregeld. Wij hebben de beschikking over een Volkswagen e-Golf die vertrouwd en vernieuwend tegelijk is. Deze volledige elektrische versie van de Volkswagen Golf is duurzaam, innovatief en stil. Voorzien van de meest geavanceerde veiligheidsfeatures. De Volkswagen e-Golf rijdt zoals je van een Golf gewend bent, maar dan volledig elektrisch. In 9.6 seconden trek je op van 0 naar 100 km/u en op een acculading kom je tot 230 km ver.

Test deze elektrische auto en vraag een proefrit aan door een bericht te sturen met vermelding ‘proefrit e-Golf’ en je naam en telefoonnummer en wij plannen de proefrit samen met je in.

Autobedrijf Jan Kok :: officieel SEAT Service, Volkswagen Service en Bosch Car Service.