Laat u niet verleiden door een Gratis Apk-keuring

Goedkope aanbieders verdienen het terug doordat zij iets ‘vinden’ dat gerepareerd moet worden wat u veel geld kan gaan kosten.. Eigenaren van autobedrijven zijn nog steeds geen Sinterklaas en pas op dat u niet de ‘zwarte piet’ wordt.

Een gemiddelde APK-keuring duurt ongeveer 1 uur, dit staat los van de reparaties die gedaan moeten worden om aan de APK te voldoen. Bij Autobedrijf Jan Kok rekenen wij voor onze klanten een tarief van 30 euro en bij een APK-keuring zonder onderhoud 45 euro. Dit bedrag is inclusief de verplichte afmeldkosten en de milieutest. Het kan handig zijn om de APK-keuring te combineren met een onderhoudsbeurt, als uw auto daar al bijna aan toe is, dat scheelt weer een dag garage en de APK-keuring is voordeliger.

Bekijk hier alvast wat de algemene eisen zijn waar uw auto aan moet voldoen om een voldoende bij de APK te krijgen.
Let er wel op bij de APK-keuring dat alleen de veiligheidsaspecten van de auto gecontroleerd worden. Er wordt dus niet gelet op defecten die van andere aard zijn zoals b.v. airco of kapotte autoradio.

U kunt bij ons ook de SEAT Drive in Card (SEAT rijder(st)ers) of Bosch Car Service Gemak Kaart (alle merken) aanschaffen twv 59,- euro.
Voor dit bedrag heeft u; een jaarlijkse APK keuring, gratis vloeistoffen bijvullen, gratis éénmalige aircocheck, 50 % korting op vervangend vervoer, verlichting buitenzijde auto laten vervangen, gratis bandreparatie en gratis voorruitreparatie (mocht uw verzekering daar niet in voorzien). Kortom voor een vast bedrag een jaar lang klein onderhoud.

U bent van harte welkom bij Autobedrijf Jan Kok. Voor contact over de APK-keuring of klantenkaart kunt u bellen met onze receptie 038-4657000 en vragen naar Albert, Ekky of Kees en mailen kan natuurlijk ook.

Team Jan Kok BV

SEAT en Bosch Car Service dealer
Marsweg 61
8013 PE Zwolle

‘Wij doen alles voor uw auto’

Autobedrijf Jan Kok Technisch Specialist

Autobedrijf Jan Kok Technisch Specialist

Autobedrijf Jan Kok Monteur

Autobedrijf Jan Kok Monteur