Nieuwe lifestyle artikelen in onze webshop !

Wij hebben onze webshop uitgebreid met de nieuwste SEAT Collection. Het aanbod bevat een groot aantal lifestyleartikelen voor mensen met brandstof in het bloed die SEAT een warm hart toedragen. De producten zijn via onze webshop eenvoudig online te bestellen.

Tot op heden bestond het aanbod op onze webshop vooral uit SEAT Accessoires, waarbij SEAT-rijders de keuze hebben uit een breed en groeiend aanbod waarmee ze hun SEAT verder kunnen verfraaien. De nieuwe SEAT Collection is een aanvulling hierop. De collectie omvat vooralsnog drie lijnen. Onder de namen Ateca Collection, Essentials Collection en Motorsport Collection zijn tientallen artikelen te verkrijgen, van SEAT paraplu’s, speelgoed en sleutelhangers tot bureau-accessoires. Verder zijn via onze webshop kleding en aanverwante zaken leverbaar, zoals jassen, T-shirts, caps, zonnebrillen, koffers en reistassen. De producten zijn stuk voor stuk kwalitatief hoogwaardig en exclusief. Met een paar klikken is de keuze gemaakt en worden de artikelen snel en veilig afgeleverd.

Makkelijk

Autobedrijf Jan Kok maakt het klanten ook makkelijk ná aankoop van artikelen uit onze webshop. Nagenoeg alle artikelen uit onze webshop zijn naar keuze thuis te bezorgen of af te halen bij onze vestiging aan de Marsweg 61 in Zwolle. Het SEAT Collection-aanbod wordt in de nabije toekomst nog verder uitgebreid. Wij houden u op de hoogte. Bestel nu alvast leuke SEAT artikelen in onze uitgebreide webshop.

Enkele voorbeelden uit onze webshop:

SEAT baseball cap

SEAT baseball cap

SEAT paraplu

SEAT paraplu

SEAT beach volleybal

SEAT beach volleybal