SEAT Ateca Facelift 2020

De verkoop van de SEAT Ateca is gestart in 2016. Het was de eerste SUV in onze showroom. De SEAT Ateca scoorde daarna verkooprecord na verkooprecord.  Het succes van de SEAT Ateca zorgde voor de komst van nog eens 2 extra SUV modellen. De SEAT Arona en de SEAT Tarraco, de kleine en grote broer van de Ateca. Na vier jaar is het tijd voor een welverdiende opfrisbeurt; de SEAT Ateca-facelift.

Exterieur

De SEAT Ateca-facelift blijft herkenbaar als de SUV waar iedereen zo van houdt. Het opvallendst zijn de nieuwe led-koplampen met de scherpe dagrijverlichting, waardoor de auto nu meer in lijn is met de nieuwe SEAT Leon. De bumpers groeiden voor een forsere aanblik en de Ateca krijgt nu dynamische knipperlichten. Belangrijk om te vermelden is dat de nieuwe SEAT Ateca-badge achterop, net als bij de nieuwe SEAT Leon, nu in handgeschreven stijl is. Wij blijven natuurlijk een zustermerk van Porsche.

Infotainment

Het vernieuwde infotainmentsysteem is nu te bedienen met je stem, waarbij de inzittenden de woorden ‘hola hola’ moeten roepen om de assistent te activeren. Weer eens wat anders dan ‘hé Siri’.

Motoren aanbod

Het motoren aanbod van de SEAT Ateca is overzichtelijk; drie benzinemotoren en twee dieselmotoren. De 1,0-liter driecilinder met 110 pk komt altijd met een handbak, de 1.5 TSi met 150 pk is er met handbak of DSG automaat en de 2.0 TSi is er altijd met vierwielaandrijving en een automaat dieselaar die zelf willen schakelen, koopt altijd een 2.0 TDi met 115 pk en de automaat rijder zit gekoppeld aan de 2.0 TDi met 150 pk.

Binnenkort start de verkoop van de vernieuwde SEAT Ateca!

Autobedrijf Jan Kok :: Officieel SEAT-/, Volkswagen-/ en Bosch Car Service dealer Zwolle.