SEAT Ibiza Cupra

Zoek je een Unieke SEAT Ibiza Cupra van 2e eigenaar, goed onderhouden én met een lage kilometerstand in geheel originele staat? Dan hoef je niet verder te zoeken!

Motor: 1.8i-20v Turbo 180 PK

 

Aan de motor van deze SEAT Ibiza zal ’t in elk geval niet liggen, dat is er eentje van het soort dat maar blijft gaan. Al bij amper 2.000 tpm komt de boel goed op stoom en het donkere gebrom zwelt, vergezeld van ’n bescheiden turbofluit, aan totdat het tijd wordt om een volgende versnelling in te leggen. Ondanks z’n surplus aan vermogen, is er over de grip van de voorwielen daarentegen weinig klachten, Deze Cupra verliest niet snel zijn tractie bij het uitkomen van de bocht, dankzij het elektronisch sperdifferentieel. Het kontje van de Cupra breekt niet snel uit en als het dat doet, is de auto erg vergevingsgezind en simpel te corrigeren.

Uiterlijk: Imposant voorkomen

 

Uiterlijk en afwerking van deze Ibiza Cupra zijn top. Een dikke achterbumper met ovale eindpijp en een agressieve voorbumper met veel zwart gaas geven de snelle Ibiza een imposant voorkomen. Tel daarbij op de goedgevulde wielkasten met fraai lichtmetaal en ’t visuele plaatje van de Ibiza Cupra is compleet. Binnenin zijn het de rode accenten en stiksels die de Cupra-rijder wijzen op de potentie van z’n vervoermiddel. Materialen en afwerking liggen op een hoog niveau. Uiteraard heeft u de nodige grip met het sportstuur (in hoogte en diepte verstelbaar) voor snel bochtenwerk en dito pedalen en stoelen. Die laatste zijn aangenaam zacht maar bieden desondanks een uitstekende steun. Ook de zitpositie achter het stuur is top.

 

Onderhoud/aflevering

Deze SEAT Ibiza Cupra is goed onderhouden en zowel buitenkant als binnenkant in prima staat. Het betreft een origineel exemplaar met een lage kilometerstand in een exclusieve kleur; Inferi zwart metallic, zwart met paarse gloed, met daarnaast als extra het schuif-/kanteldak (af fabriek geleverd).

Wil je meer weten over deze SEAT Ibiza Cupra dan nodigen wij je van harte uit in onze showroom!