SEAT Mii electric nu te bestellen

De SEAT Mii electric is de eerste emissievrije van ons merk SEAT. Met zijn hoge range/bereikbaarheid van maximaal 260 kilometer kun je tegen aantrekkelijke kosten elektrisch rijden. De 5 deurs Mii electric heeft een aandrijflijn die bestaat uit een krachtige elektromotor (61 kW/83 pk, 2010 Nm) en een automatisch transmissie. De SEAT Mii electric heeft niet alleen een geavanceerde elektrische aandrijflijn, maar ook een vernieuwd desig en nieuwe features.

De SEAT Mii electric is je perfect maatje voor in de stad.

Dan de praktijk. Hoe rijdt zo’n elektrische Seat Mii? Verrassend vertrouwd. Zelfs de traditionele contactsleutel is nog aanwezig, alleen blijft het angstvallig stil wanneer je de motor start. De SEAT Mii kennen wij als een stevige en volwassen stadsrakker en daar is weinig aan veranderd. Met ‘plankstroom’ sprint je in minder dan 4 seconden naar de 50 km/u, maar zonder het karakteristieke driecilinder geluid van onze benzine versies.. In hectisch stadsverkeer komt dat acceleratievermogen vaak goed van pas. Op een druk kruispunt is het kleinste gaatje voor jou, en snoer je alle brommobiel-grappenmakers de mond. In zo’n compacte auto is de stilte aan boord een bijzondere ervaring.

De SEAT Mii electric is verkrijgbaar in twee uitvoeringen:

  • Mii electric
  • Mii electric plus

Beide uitvoering zijn standaard voorzien van de snellaadmogelijkheid (Combined Charging System) en beschikken daarnaast standaard over Digitale radio ontvangst (DAB+), automatische airconditioning, rijstrookbehoudassistent, verkeersbordenherkenning en Mii electric aanduiding op de achter- en zijkant. In de Mii electric Plus uitvoering is de aut extra uitgerust met o.a. een verwarmbare voorruit, multifunctioneel lederen stuurwiel en 16″lichtmetalen bi-color velgen.

Wat bied de SEAT Mii electric standaard:

  • Volledig elektrisch en dus 8 % bijtelling bij 1B tot eind 2020 (onder gelijkblijvende wet- en regelgeving).
  • Sterke accu met uitstekende range: 36.8 kWh (actieradius: 260 km WLTP).
  • Met de SEAT Mii electric kun je met 7.2 kW AC-laden (3 fase x 16 ampere x 230v) en de auto is standaard geschikt voor snelladen (DC) met een maximum van 40 kW
  • Operational lease vanaf 269 euro per maand en Prive lease vanaf 229 euro per maand (60 maanden / 10.000 km per jaar in Q1 2020)
  • Elke SEAT Mii electric wordt standaard geleverd met: 4 jaar garantie op de auto, extra lange garantie op de hoogvolt accu  van 8 jaar en gratis onderhoud voor 6 jaar.

Cashback 3.000 euro

Iedere particulier koper of bedrijf (uitgezonderd lease) ontvangt maar liefst 3.000 euro terug bij de aankoop van een SEAT Mii electric. Deze actie is beperkt dus wees er snel bij op=op.

Tot slot

Informeer bij onze verkopers: Jan, Frank of Johan naar aanvullende acties en beschikbaarheid/levertijd van de SEAT Mii electric.

De introductie verwachten wij in het voorjaar van 2020. In bestelling staan 2 SEAT Mii’s electric voor demonstratie doeleinden. Het betreffen alle 2 de meest luxe uitvoering electric Plus met alle opties in de kleuren rood met zwart dak en wit met zwart dak. Alvast wat meer informatie vind je in de prijslijst en hou onze website en facebook in de gaten voor de meest actuele informatie over de SEAT Mii electric.

Autobedrijf Jan Kok :: Officieel SEAT-/, Volkswagen-/ en Bosch Car Service dealer Zwolle