Welkom op onze SEAT Mii electric pagina

Doordachte innovaties

Stap in en laad je op aan de mogelijkheden van de 100% elektrische auto van SEAT.  Stijlvolle look. Actieradius van 260 km. Emissievrij rijden. Praktisch en Elegant. De toekomst.

Met de SEAT Mii electric heeft u de perfecte auto in bezit. De SEAT Mii electric maakt het leven gemakkelijker dankzij de handige gebruiksmogelijkheden, rijplezier, innovatieve technologie en lage gebruikskosten.

De SEAT Mii electric combineert SEAT´s sportieve mediterraanse design met kwaliteit en standaard luxe uitgevoerd. De prima value-for-money, de bescheiden onderhoudskosten en de plezierige rijeigenschappen maken de SEAT Mii de ideale voor in de stad en op de snelweg. Bovendien is de SEAT Mii electric standaard voorzien van veel veiligheidsverhogende extra’s.

Klik hier voor de prijslijst  en brochure met laadoplossingen van de SEAT Mii electric. Zelf samenstellen kan op de SEAT configurator. Ook super voordelig verkrijgbaar in de SEAT Private Lease.

Zakelijk rijden

De maandelijkse bijtelling blijft beperkt tot slechts € 56 netto per maand. Dankzij de fiscale voordelen en laadoplossingen op maat, maakt de SEAT Mii electric zakelijk rijden nog aantrekkelijker. Let op de SEAT Mii electric is in 2020 zeer beperkt uit voorraad leverbaar. Direct rijden? Kijk op onze occasionpagina voor een jong gebruikte SEAT Mii met een zuinige benzine motor uit voorraad.

Wil je meer informatie over de SEAT Mii electric? Bel ons op 038-4657000 of stel je vraag op ons contactformulier.

Welkom!

Autobedrijf Jan Kok :: Officieel SEAT-/, Volkswagen-/ en Bosch Car Service dealer in Zwolle.

Disclaimer: Al onze aanbiedingen en acties SEAT nieuw komen tot stand in samenwerking met Pouw Automotive.