SEAT Zomercheck met onze zomerknallers

Start Zomeracties 2017

Iedereen die zijn SEAT  klaar maakt voor de zomer, profiteert bij Autobedrijf Jan Kok van veel voordeel. Zo voeren wij de zomercheck uit voor slechts € 19,95 en het complete airco-onderhoud, inclusief geurbehandeling, voor maar € 99,- (alleen voor auto’s met R134a koudemiddel). Zomerbanden inclusief lichtmetalen velgen zijn nu eveneens extra voordelig en dat geldt ook voor veel typische zomeraccessoires.

Voor de eerste afspraken die gemaakt worden voor de zomercheck bieden wij gratis een SeatZac aan t.w.v. 39.95 euro (zolang onze voorraad strekt).

De SeatZac is een chill bag die je binnen enkele seconden, met één zigzaggende beweging, met 400 liter lucht vult. De SeatZac is gemaakt van zeer sterk polyester (ook wel parachutestof) genoemd) en weegt maar 750 gram. Ideaal voor in het park, op festivals, je dakterras, in het zwembad of mee op zomervakantie. Chill waar jij maar wilt.

SEAT126-03 Banner Algemeen zomercampagne 1260x709

 

Naast de Zomercheck en Aircocheck bieden wij u verschillende zomerknallers aan die tijdens de zomer goed van pas komen.

Navigatie update

Het wegennetwerk in Europa ligt er elk jaar weer anders bij. Laat u navigatiesysteem updaten en weet zeker dat u op de plek van bestemming aankomt.

Zomerknaller     ::     van € 149,- voor € 99,-

Navigatie updat bij SEAT dealer Jan Kok Zwolle

 

Thule Velocompact 925 

Niets kan u nog tegenhouden om te gaan fietsen. Met deze fietsendrager vervoert u gemakkelijk uw fietsen naar elke plek.
– Geschikt voor maximaal 2 fietsen
– Kantelbaar
– Laadvermogen: 46 kg

Zomerknaller     ::     Van € 349,- voor € 279,-

Thule Velocompact 925

 

Tablethouder voor onderweg

Perfect product om te gebruiken op de achterbank van de auto. Vooral kinderen kunnen zich zo goed vermaken tijdens de reis. Zoals de naam al aangeeft kan dit product gebruikt worden in combinatie met alle types tablets.

Zomerknaller     ::     van € 39.95 voor € 29.95

Tablethouder voor stabiel kijkplezier

 

Dakdragers

Ga je op vakantie, een stukje fietsen of wil je gewoon extra spullen makkelijk kunnen vervoeren, dan vormen deze allesdragers een uitstekende basis voor het vervoer van je extra bagage.

Zomerknaller     ::     van € 239,- voor € 199,-

De passende oplossing voor uw ruimteproblemen

 

Dakkoffer universeel

Met deze bagagebox hoeft u niks meer thuis te laten. De dakkoffer heeft een aangepast design voor nog efficiënter ruimtegebruik (340 liter). De bagagebox beschikt over een fast-click snelmontage-systeem voor een eenvoudige en veilige bevestiging op uw allesdragers. De koffer is voorzien van twee sloten, zodat uw bagage altijd veilig is. De matzwarte kleur geeft de bagagebox een extra stijlvolle uitstraling bovenop uw auto.

Zomerknaller     :     van € 249,- voor € 199,-

 

bagagebox 340 liter

 

SEAT dakkoffer matzwart

Originele Dakkoffer van zeer goede kwaliteit met een capaciteit van 400 liter en een maximum gewicht van 50 kg. Afmetingen in cm: 175 x 82 x 45 Kleur: Zwart met SEAT logo
Voor gebruik in combinatie met dakdragers.

Zomerknaller :: van € 549,- voor € 399,

Dakkoffer van topkwaliteit
Mobicool koelbox

Een ideaal product voor de zomer! Deze handige en compacte koelbox biedt u de mogelijkheid om tijdens de reis uw producten koel te houden door deze aan te sluiten op de 12V aansluiting. De inhoud is 26 liter, waar 1,5L flessen prima in kunnen staan. Wilt u de koelbox ook buiten de auto op een 230V aansluiting gebruiken dan is een omvormer noodzakelijk. Dit apparaat zorgt ervoor dat 12V wordt getransformeerd naar 230V.  (meerprijs € 29.95).

Zomerknaller     ::     van € 59.95 voor € 39.95

Mobilcool Koelbox houdt drankje lekker koel

 

Daarnaast geven wij deze zomer ook een extra korting van 20 % op hulpveren, 25 % korting op dashcams, en hebben wij onze ruitensproeiervloestof (5 liter) zeer scherp geprijsd voor slechts € 3.99

Voor onze veiligheid geven wij ook extra aandacht aan oa: life hammers, veiligheidsvestjes en brandblussers.

Voor meer informatie over bovenstaande stel al uw vragen aan onderstaande contactpersonen:

Bellen op 038-4657000 of stel u vraag via mail.

 

 

Albert Knol Service Manager
Albert Knol Service Manager

Ekky Eilander Service Adviseur
Ekky Eilander Service Adviseur

Kees Fredriks Service Adviseur Receptie/Magazijn
Kees Fredriks Service Adviseur Receptie/Magazijn