U bent bij ons in schone handen! (update)

Vanaf zondagavond 15 maart staat alles op scherp in Nederland. Restaurants, bedrijven en scholen zijn geheel of gedeeltelijk stopgezet. Ook wij ondervinden hier de gevolgen van en passen onze bedrijfsvoering aan zodat ons bedrijf een zo ‘veilig’ mogelijke haven blijft voor onze klanten.

Een aantal werkplaatsafspraken werd maandag 16 maart gecanceld maar de dagen daarna bleven ze staan en kwamen mensen (vaak in hun eentje) langs om hun auto te brengen of de auto werd door ons gehaald en teruggebracht. Alle onze medewerkers hebben duidelijke instructies gehad over hoe om te gaan met klanten en hun ‘werk’ omgeving.

Bij onze receptie en afdeling verkoop wordt een gepaste afstand gehouden met de klant en in onze werkplaats worden de klantenauto’s extra schoongemaakt om virus overdracht te voorkomen. Medewerkers en klanten die in de zogenaamde risicogroep vallen raden wij aan om thuis te blijven.

Voor wat betreft het onderhoud aan uw auto kunt u dus een afspraak blijven maken. Dit kan via onze online werkplaats planner of u kunt bellen naar 038-4657000. Haal en breng service geen probleem.

Zoekt u een gebruikte auto? Wij helpen u graag verder. Wekelijks wordt onze voorraad aangevuld zodat het aanbod interessant en voldoende blijft. De verkoop gaat voor een gedeelte op de traditionele manier en voor een gedeelte online. Op de traditionele manier beperken wij de gesprekken tot maximaal 2-3 personen (met het in acht nemen van een gepaste afstand) en online worden de gesprekken gevoerd via email en WhatsApp. Van al onze aangeboden auto’s vindt u een uitgebreide fotoreportage en lijst met specificaties op onze gebruikte auto pagina. Door middel van een verzoek via ons contactformulier kunt u vragen stellen en wij reageren dan zo snel mogelijk. Inruilen kan éénvoudig door de gegevens van uw huidige auto aangevuld met wat foto’s naar ons te mailen.

Voor een uitgebreide omschrijving van de auto kunt u contact opnemen met één van onze verkopers:

  • Frank Prins // telefoon of WhatsApp 06-24832476
  • Jan Kok // telefoon of WhatsApp 06-25076848
  • Johan van der Horst // telefoon of WhatsApp 06-15318000

Zij kunnen de auto waar u interesse in heeft toelichten en een goede omschrijving geven van de staat van de auto. Een proefrit aan huis is bij een match tussen u en de aangeboden auto geen probleem.

Wij hopen zo samen met jullie snel naar een virusvrij Nederland toe te werken in goede gezondheid.

Team Jan Kok!

PS De lente is begonnen vergeet niet naar uw omgeving te kijken.

 

Extra nieuwsbericht maandag 23 mrt 2020:

 

Gratis vervangend vervoer voor mensen met vitale beroepen.

Vanuit Autobedrijf Jan Kok willen wij graag onze bijdrage leveren om mensen te helpen die onmisbaar zijn in deze tijd.

Bestaande of nieuwe klanten kunnen de komende periode gebruik maken van gratis vervangend vervoer, zodat zij zich kunnen inspannen om de samenleving draaiende te houden. Het gaat hier om beroepsgroepen die in de omstandigheden van COVID-19 vragen om continue bezetting. Ook als je een onmisbare functie vervult ten behoeve van een van deze cruciale beroepsgroepen, kun je een beroep doen op gratis vervangend vervoer.

In de volgende link vind je de beroepsgroepen die hiervoor in aanmerking komen.

Het gaat om vervangend vervoer bij reparatie en/of onderhoud aan je auto.

Maak een afspraak in onze online planner en vul in het vakje opmerkingen “vitaal” dan zorgen wij voor gratis vervangend vervoer.

Wij willen zo samen met jullie onze best doen om het Corona virus zo snel mogelijk uit te roeien om in goede gezondheid samen weer verder te kunnen.

Team Jan Kok!