U bent bij ons in schone handen!

De maatregelen opgesteld  door het RIVM voor ons en onze klanten nemen wij uiterst serieus.

De werkplaats, het magazijn en de afdeling verkoop zijn geopend op de normale openingstijden met een voor ons aangepaste werkwijze.

Onze medewerkers hebben duidelijke instructies wat betreft werk hygiëne.

Onderstaande volgen wij strikt op om u en onze medewerkers te beschermen:

  • Zorg voor een goede persoonlijke hygiëne. U bent bij ons in de gelegenheid om uw handen goed te wassen en gebruik te maken van desinfecterende gel,
  • Schud geen handen met onze medewerkers,
  • Hou zoveel mogelijk een afstand van 1.5 meter in acht,
  • Was na elke bezoek uw handen,
  • Wij reinigen regelmatig onze showroom en receptie. Denk hierbij aan deurklinken, lichtknoppen, maar ook pinapparaat, balie en de koffiecorner,
  • Ons vervangend vervoer wordt extra schoongemaakt,
  • Na bezoek aan onze werkplaats reinigen wij stuurwielen, pookknoppen en deurgrepen,
  • Mocht u koorts hebben vragen wij u om een bezoek aan ons bedrijf uit te stellen tot de koorts is verdwenen.

Auto kopen?

Heeft u interesse in een auto uit onze voorraad? De aankoop hoeft u niet uit te stellen.  Al onze auto’s zijn te vinden met een uitgebreide fotoreportage en alle benodigde aanvullende gegevens op onze website. Al onze auto’s zijn van eerste eigenaar, dealeronderhouden en met zorg geselecteerd. Wij kunnen telefonisch met u de auto doornemen zodat u precies weet wat u koopt en geen risico loopt.

Wij werken met vaste internetprijzen. Voor een meerprijs van 495 euro kunt u kiezen voor afleverpakket Service: 6 maanden BOVAG garantie, onderhoudsbeurt en mobiliteitsservice (pechhulp). Heeft de auto nog fabrieksgarantie dan bieden wij het afleverpakket Service aan voor 250 euro.

Auto inruilen is geen probleem. Als u 3 foto’s (1x voorkant/linkerzijkant, 1x achterkant/ rechterzijkant en 1x dashboard) naar onze verkoop wilt mailen + kenteken, kilometerstand, extra’s en evt. gebreken dan reageren wij z.s.m. met een prijsvoorstel.

Mocht u contact willen beperken dan kunnen wij de auto aan huis bij u afleveren.

Onze verkopers: Frank, Jan en Johan  helpen u graag met de aankoop. Stel u vraag via mail en onze verkopers reageren zo snel als mogelijk.

Reparatie & Onderhoud

Onze werkplaats is volledig in bedrijf. We hebben voldoende onderdelen op voorraad om de reparatie en het onderhoud aan uw auto professioneel uit te voeren. Plan nu online een afspraak.

Afsluiting

Wij zijn een klein familiebedrijf waarin het goed mogelijks is om de richtlijnen van de Rijksoverheid op te volgen. Zoveel mogelijk wordt er online contact gehouden met de klant en werkelijk fysiek contact wordt beperkt tot een kleine aantal mensen. Laten wij samen proberen gezond door deze periode heen te komen en zijn er aanvullende vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,

Team Jan Kok