Van de winter een buitenkans maken

Wintercheck € 19,95 nu met gratis SEAT fleecedeken

Controle van uw SEAT op 30 punten, inclusief bijvullen vloeistoffen nu voor € 19,95. Nu met unieke SEAT fleecedeken cadeau (let op zolang voorraad strekt).

Check uw SEAT

Ga goed voorbereid de winter in met onze wintercheck. Tijdens deze check controleren wij uw SEAT op de belangrijkste punten voor dit seizoen, zoals een goed werkende verwarming, heldere verlichting en de juiste banden. Als het nodig is, worden vloeistoffen gratis bijgevuld. Na de check ontvangt u een technisch rapport met alle bevindingen. Is er nog aanvullend onderhoud nodig? Dan bespreekt onze serviceadviseur dat met u. Zo weet u zeker dat u goed voorbereid de winter ingaat.

De zomerbanden weer wisselen voor de winterbanden? Dat kan vanaf € 39. Zo bent u helemaal klaar om zorgeloos te genieten terwijl uw SEAT deze winter in topconditie blijft.

Aanbiedingen complete Winterset

Vanaf € 595 (SEAT Mii) bieden wij een complete winterset aan. Iedere set is voorzien van originele SEAT lichtmetalen velgen en in de meeste gevallen Uniroyal winterbanden.  Daar waar er
geen Uniroyal banden mogelijk zijn, is de set voorzien van Continental winterbanden. Klik op volgende link voor het complete overzicht.

Online SEAT Accessoires

Om uw auto te beschermen, te verfraaien of gewoon leuke artikelen te kopen die passend zijn bij het merk SEAT vindt u veel winterse aanbiedingen in onze webshop. Van paraplu tot rubberen mattenset, van bandenhoes tot een ‘emergency light‘ alles vindt u in onze online SEAT winkel.

Maak van de winter een buitenkans

Als het straks koud wordt, kunt u natuurlijk een welverdiende winterslaap houden. Maar hoe cool is het om in de winter op ontdekkingstocht te gaan? Lekker met een warme deken bij een kampvuur of een wandeling maken in het bos of op het strand.