de nieuwe Volkswagen Golf 8

Je hebt er vast al over gehoord en misschien gelezen, de nieuwe Volkswagen Golf  is leverbaar. Wat maakt de Golf 8 zo bijzonder? Nou, bijvoorbeeld zijn volledig nieuwe en schitterende interieur met standaard een volledig digitaal dashboard. Wij doen de portieren voor je open en laten je de binnenkant van de volledig nieuwe Golf graag even zien.  De nieuwe Volkswagen Golf 8 is sportiever, dynamischer en vooral digitaler dan ooit. En dat zie je ook tot uiting komen in het interieur. Zo valt meteen op dat hij beschikt over de meest moderne multimediasystemen.

Indrukwekkend interieur Volkswagen Golf 8 – digitaler dan ooit

De buitenkant van de Volkswagen Golf 8 valt meteen op door zijn strakke en sportieve uitstraling. Hij trekt meteen je aandacht. Dat is aan de binnenkant niet anders. Vooral het volledig digitale dashboard met de intuïtieve touch-bediening springt in het oog. En wat dacht je van zijn speciale sfeerverlichting, waarmee je het interieur na een hectische werkdag je Golf in 10 verschillende kleuren kunt verlichten. Zo creëer je altijd een sfeer die bij je humeur past

Personaliseer het interieur van jouw Volkswagen Golf

Maar niet alleen de verlichting is naar je eigen smaak aan te passen. De Golf 8 kun je helemaal aan jouw persoonlijke wensen laten voldoen. Regel de temperatuur, het licht, muziekvolume, navigatie- en rijassistenten en sla ze op in je persoonlijke profiel. Vooral handig wanneer er verschillende mensen de auto gebruiken. Het handige systeem zet namelijk alles automatisch in de goede stand wanneer je in de auto stapt. Als optie kun je met je smartphone je nieuwe Golf in een mum van tijd openen. Zo ben je nooit meer je autosleutels kwijt.

Navigatie en infotainment

De nieuwe Volkswagen Golf  hangt vol met infotainment- en connectivity-systemen. Zo kun je tijdens het rijden bellen, actuele verkeersinformatie oproepen en eenvoudig naar jouw lievelingsmuziek luisteren. De nieuwe spraakbesturing zorgt ervoor dat je functies als de airco, radio of telefoon simpel bedient en de integratie van je mobiele apparaten gaat makkelijker dan ooit. En met de We Connect-app voor je smartphone heb je de meest actuele informatie over je Golf altijd binnen handbereik.

Head-up display Golf

De nieuwe Volkswagen Golf kan optioneel worden voorzien van een fijn Head-up display. Op die manier heb je altijd de belangrijkste informatie in het zicht, terwijl je tegelijkertijd op de weg kunt kijken. In de voorruit staan de snelheid, berichten van rijassistentie of navigatie geprojecteerd.

We weten zeker dat je je snel thuis zult voelen in de binnenkant van de nieuwe Volkswagen Golf. Hij is klaar voor alles wat het leven vandaag en morgen te bieden heeft en hij is klaar voor jou.

Niet de nieuwprijs betalen?

Wij verwachten in juni 2 x Volkswagen Golf 1.5 e TSi DSG van bouwjaar 2020 in de kleuren dolfijn grijs en zwart metallic met de opties panoramisch schuif-/ kantel dak,  Winterpakket, Navigatie discover Pro/app connect, Adaptive cruise control en 18 inch lichtmetalen velgen type ‘Dallas’. Deze auto’s zijn 2 maand jong met slechts 2.000 km op de teller met een fikse korting op de nieuwprijs. Zodra ze binnen zijn wordt dit bekend gemaakt op onze website.

Autobedrijf Jan Kok :: Officieel Volkswagen-/, SEAT-/ en Bosch Car Service dealer Zwolle!