Weer op weg met je Volkswagen

De maatregelen worden versoepeld en dat betekent dat we allemaal weer wat vaker de weg op gaan.

‘Weer op weg’ check van je Volkswagen

Wanneer je de Volkswagen ‘Weer op weg’ check bij Autobedrijf Jan Kok laat uitvoeren, weet je zeker dat je lekker onbezorgd weer op weg kunt deze zomer met jouw Volkswagen. Wij controleren jouw auto op 12 essentiële punten, zoals de accu, banden, remmen, ruitenwissers, verlichting, vloeistoffen en airco. Je ontvangt van ons een compleet technisch rapport en wij vullen de vloeistoffen gratis voor je bij.

Daarnaast ontvang je nu tijdelijk GRATIS een unieke 5-delige VW Car-Care schoonmaakset t.w.v. € 29,95 bij de Volkswagen weer op weg check. Wees er snel bij want OP=OP!

De Volkswagen ‘Weer op weg’ check kost 20 euro. Maak nu een afspraak voor de Volkswagen ‘Weer op weg’ check bij Jan Kok en ga lekker onbezorgd weer de weg op deze zomer met jouw Volkswagen!

 

Airco onderhoud voor slechts € 139

Voor een optimale werking van de airco van uw Volkswagen is regelmatig onderhoud van de airco nodig. In de “Weer op weg’ check is de airco-check opgenomen!

Heeft jouw airco een onderhoudsbeurt nodig inclusief geurbehandeling? Dan kun je dit nu laten doen voor 139 euro en voor auto’s jonger dan 2016 kost de airco onderhoudsbeurt 189 euro. Heb je alleen een nieuw pollenfilter nodig? Deze heb je al voor slechts 45 euro. Maak nu een afspraak.

De airco houd je in de zomer niet alleen lekker koel maar helpt ook voor een gezonder klimaat in je auto. Je airco filtert alle vieze stoffen van buiten, zoals uitlaatgassen, pollen en stof. Je airco zorgt dus niet alleen voor een fijne temperatuur maar ook voor een heerlijke frisse lucht in je Volkswagen.

Waarom je airco regelmatig controleren?

  • * voorkomt schade aan de compressor
  • * voorkomt muffe geurtjes
  • * voorkomt bacteriën en schimmels

 

 

 

Profiteer van veel voordeel op Volkswagen accessoires

Naast bovenstaande acties hebben wij weer veel zomerse Volkswagen accessoires in de aanbieding gedaan deze zomer. Makkelijk online te bestellen en thuis te laten afleveren of via ons magazijn en eventueel direct laten monteren in onze werkplaats.

Acties gelden van 1 juni – 31 augustus 2020.

 

Autobedrijf Jan Kok :: Officieel Volkswagen-/, SEAT-/ en Bosch Car Service dealer voor Zwolle!