Zinderende Zomeracties bij Jan Kok!

Bij autobedrijf Jan Kok profiteert u deze zomer van onze Zinderende Zomeracties. Scherpe Private Lease tarieven, inruilpremies, gratis DSG-automaat op de Leon en gratis dubbele bediening voor rijscholen. Alle ingrediënten om er een topzomer van te maken!

 

Actietarieven SEAT Private Lease
Met SEAT Private Lease rijdt u in een nieuwe auto voor de prijs van een tweedehands. Alle kosten, zoals onderhoud, afschrijving, belasting en verzekering, zitten in de maandprijs verwerkt. U hoeft zelf alleen nog de brandstof te betalen. Deze zomer wegrijden in een nieuwe SEAT is extra voordelig, zo is er al een SEAT Mii vanaf € 179,- per maand, een Ibiza (model 2016/2017) vanaf € 245,- per maand en een Leon vanaf € 339,- per maand. De SEAT Ateca is er al vanaf € 449,- per maand. Deze prijzen zijn op basis van een contract voor 48 maanden en 10.000 km  per jaar. Wilt u meer weten over Private Lease, bekijk dan ook eens onze speciale pagina!

 

Extra inruil op een nieuwe SEAT
Toe aan een nieuwe auto maar valt de inruilprijs van uw huidige auto tegen? Deze zomer geven bieden wij een extra inruilpremie op de Mii, Ibiza (vorig model), Leon Cupra en Alhambra. Op de Mii en de Ibiza (vorig model) ontvangt u bovenop de waarde van de inruilauto een extra premie van € 400,-. Op een nieuwe SEAT Alhambra loopt dit bedrag op tot € 1.000,- en op een nieuwe Leon Cupra zelf € 1.500,-! Een scherp inruilvoorstel is dus gegarandeerd! Deze actie geldt op zowel nieuw te bestellen auto’s en op voorraadauto’s.

 

Gratis DSG automaat op de Leon
De vernieuwde SEAT Leon is in de meeste motoriseringen verkrijgbaar met DSG-automaat. DSG levert niet alleen een snellere acceleratie, maar is ook zuiniger. Het brandstofverbruik (en daarmee de CO2 uitstoot) wordt in veel gevallen verminderd en dat betekent een besparing op zowel BPM als brandstofkosten! Daarnaast biedt een DSG-automaat natuurlijk een hoop comfort en rijplezier omdat het schakelen volledig voor u wordt geregeld. Deze zomer is DSG gratis bij te bestellen op een nieuwe Leon, in combinatie met nagenoeg alle uitvoeringen en motoriseringen. Dit levert u een voordeel op van € 1,400,- i.c.m. een benzinemotor en € 2.450,- i.c.m. een dieselmotor! Kom langs in onze showroom om de Leon te komen bekijken of neem contact op voor een proefrit!

 

Gratis dubbele bediening voor rijscholen

De Leon is niet voor niets verkozen tot Lesauto van het jaar 2017: écht lekker autorijden doe je in een SEAT! Bent u rijschoolhouder en kiest u deze zomer voor een Ibiza, Leon of Ateca als uw nieuwe lesauto dan krijgt u de dubbele bediening gratis!

SEAT zomer zonDe zon schijnt, het is tijd om er op uit te trekken! Niet op vakantie, maar naar Autobedrijf Jan Kok!
Actieperiode van 1 juli t/m 29 september 2017, zo lang de voorraad strekt. Prijzen zijn onder voorbehoud van zetfouten en prijswijzigingen.