SEAT Arona lesauto van het jaar 2020

De rijschoolbranche heeft de SEAT Arona uitgeroepen tot Lesauto van het Jaar 2020.

Tijdens de achtste Nationale Rijschooldag konden rijschoolhouders en rijinstructeurs uitgebreid kennismaken en testrijden met een groot aantal lesauto’s. De deelnemers werd gevraagd om de kandidaten te beoordelen op het gebied van design, bedieningsgemak, binnenruimte, zitcomfort, stuurgedrag en het zicht rondom. De SEAT Arona kreeg de hoogste beoordeling van de rijinstructeurs: een fraaie 8,87.

SEAT viel dit jaar tweemaal in de prijzen, want de SEAT Ateca, die vorig jaar nog werd uitgeroepen tot Lesauto van het Jaar 2019, eindigde dit jaar op de tweede plek. Geliefd onder rijinstructeurs SEAT is een geliefd merk onder rijinstructeurs. De overwinning van de Arona is inmiddels de vierde zege voor het merk. Eerder won niet alleen de Ateca, maar ging ook de Leon er, maar liefst twee keer, met de award vandoor.

De SEAT Arona, de SUV ‘made in Barcelona’, is met zijn compacte afmetingen, moderne design en hoogwaardige techniek helemaal in zijn element in én buiten de stad. Het interieur is opmerkelijk ruim en de zitpositie aangenaam hoog. Dit draagt bij aan het ruimtelijke gevoel en zorgt voor een goed (uit)zicht en een makkelijke in-/uitstap. De bagageruimte behoort met een inhoud van 400 liter tot de grootste in zijn klasse.

Autobedrijf Jan Kok BV :: Uw officiele SEAT-/, Volkswagen-/ en Bosch Car Service dealer Zwolle.